Proživio veliku traumu

Nekada su žene uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a sada im ga je i teško prepoznati na prvi pogled!

Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: AFP) +3 Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Galerija

Brendan Fraser proslavio se 90-ih godina, i to u filmovima "George iz džungle" i "Mumija", a ove se godine vratio na velika platna.

Holivudski glumac Brendan Fraser proslavio se u filmovima "George iz džungle" i "Mumija" tijekom 90-ih godina, no njegov se izgled otada drastično promijenio i na prvi pogled ga nije lako prepoznati.

Pogledaj i ovo Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Bilo je teško Žene su uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a onda je nestao zbog mučnog razloga o kojem je tek kasnije progovorio

Danas 52-godišnji Brandon bio je poznat po mišićavom tijelu, koje mu je bilo zaštitni znak i nosio je titulu seks-simbola, no onda se odlučio na neko vrijeme povući iz javnosti, a šokantno objašnjenje dao je tek godinama kasnije.

Naime, glumac je tek prije nekoliko godina javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa Philip Berk i potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg se odlučio povući.

No vijest koja je razveselila njegove obožavatelje je bila ta da se Brendan vraća na velika platna, pa je tako snimio dramu "The Whale" cijenjenog redatelja Darrena Aronofskog, a neki mu već za to predviđaju čak i nominaciju za Oscara.

Utjelovit će lik sredovječnog muškarca Charlieja koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Brendon je snimio i kriminalističku dramu "No Sudden Move", a pojavio se i na  njezinoj premijeri na Tribeca festivalu. Tada je pokazao da se i dalje bori s viškom kilograma te da nema ni traga onim njegovim slavnim mišićima za kojima su žene uzdisale gledajući film "George iz džungle", kao ni gustoj smeđoj kosi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene