Prepoznajete ovog zavodnika?

Nekad mišićavog ljepotana teško je prepoznati poslije velike transformacije, dugo se skrivao iz mučnih razloga!

Brendan Fraser - 2 Brendan Fraser - 2 Rocco Spaziani/DPA/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser - 1 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser - 6 Brendan Fraser - 7 Brendan Fraser - 8 Brendan Fraser - 9 Brendan Fraser - 3 Brendan Fraser - 5 Brendan Fraser - 4 Brendan Fraser - 10 +9 Brendan Fraser - 11 Galerija

Brendan Fraser vratio se glumi nakon višegodišnje pauze, a svoj novi film "The Whale" predstavio je na Filmskom festivalu u Veneciji, na kojem je pokazao i novu figuru.

Holivudski glumac Brendan Fraser proslavio se ulogama u filmovima "George iz džungle" i "Mumija" te je svojevremeno zbog isklesanog tijela slovio i kao seks-simbol.

Pogledaj i ovo Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Opa! Slovio je kao seks-simbol pa ga je zbog viška kila bilo teško prepoznati, a sad se nakon dugo skrivanja na njemu opet vidi promjena!

No, od dana njegove najveće slave prošlo je puno godina i Brendan se u međuvremenu znatno promijenio, a svoju novu figuru predstavio je na Filmskom festivalu u Veneciji.

Tamo je promovirao i svoj novi film "The Whale", koji je nakon premijernog prikazivanja na festivalu publika pozdravila osmominutnim ovacijama i aplauzom, piše Daily Mail.

Na svečanu premijeru stigao je u društvu djevojke Jeanne Moore, koju nije ispuštao iz ruke, a oboje su se za ovu prigodu posebno dotjerali.

Brendan u filmu tumači lik Charlieja, koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

To je njegov prvi film nakon duže pauze koju je napravio zbog mučnog iskustva.

Naime, glumac je javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, Philip Berk, te je potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Hollywood.

Kako danas izgleda nekadašnji miljenik žena i koliko se promijenio otkako se povukao iz javnosti, pogledajte u galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić i Marko Kutlić - 10 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 7 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 9 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 11 +22 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 12 Celebrity Još jedan ljetni prekid poznatog domaćeg para: ''Tražili smo mir i harmoniju, čini se da ju nismo pronašli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene