Preslatki dvojac

Rastopila obožavatelje: Je li ovo najmedenija fotografija koju je Kim Kardashan ikad objavila?

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty) +0 Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Preslatki su Saint i Chicago West. Sin Kim i Kanyea nježno je zagrlio svoju malu sestricu nakon što su se ujutro probudili.

Kim Kardashian rastopila je svijet fotografijom svoje djece. Točnije,sina Sainta i malene kćerkice Chicago. Preslatki dvojac pozirao je poznatoj mami nakon buđenja, a na fotografiji je vidljivo koliko Saint voli svoju malu sestricu. "Svi ponekad trebamo zagrljaje", napisala je Kim uz fotografiju. Dječak grli svoju sestricu uz veliki osmijeh. Na fotografiji nema North, a Kim je nedavno otkrila i da njezinu najstariju kćer ne zanimaju previše mlađi brat i sestra.

Pogledaj i ovo showbuzz North je dobro prošla Kim i Kanye - ovo je i za vas previše! Otkriveno ime njihovog sina!

Nedavno je kod Ellen DeGeneres poznata starleta rekla i kako je North ipak nešto slađa i popustljivila prema mlađoj sestri, nego što je bila prema bratu Saintu. "Bolja je nego što je bila prema Saintu. No, jučer me šokirala. Jela je kokice i ponudila je Sainta! Iznenadila me. Naime, ona s njim ništa ne želi dijeliti, jedva s njim razgovara - ovo je bio veliki događaj u našem domu", kroz smijeh je ispričala Kim. Inače, Kim i Kanye su svoje treće dijete, kćerkicu Chicago, dobili početkom siječnja pomoću surogat majke.

 

Sometimes we all need hugs

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene