što ste propustili?

TOP MINUTE Golotinja i blud na sceni, vanbračna djeca i tajni recepti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na vrućim temperaturama razgolićena tijela nisu rezervirana samo za plaže i skrivene uvale nego i za pozornicu! A kad se u priči nađu i izvanbračna djeca poznatih, te tajni recepti za skidanje suvišnih kilograma... Vrijeme je za showbizz trenutke koji su obilježili tjedan!

Priča koja je proteklog tjedna doslovno danima potresala domaće medije bila je predstava ''Elementarne čestice'' s Dubrovačkih ljetnih igara. Bila bi to samo još jedna u nizu kazališnih priča da glumci i redatelj nisu odlučili iskoristiti najučinkovitije sredstvo za podizanje prašine na Balkanu - golotinju i bludne radnje! I to na sceni! Među publikom! 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP ulovile su je kamere Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

Elementarne čestice: 'Dubrovnik ovako nešto još nije vidio, glumci idu do krajnjih granica'

Uz razodijevanje i pokoji seks skandal slavnih ništa ne puni novinske stupce kao teški trenuci posrnulih zvijezda. Na tu se temu često u medijima spominje i Mladen Grdović. Jedna od njegovih priča bilo je i otkrivanje izvanbračnog djeteta ali zadarski slavuj danas kaže da je sa svojom kćeri Sarom u odličnim odnosima.

Saša o TLZP: 'Nisam previše razmišljao u što se upuštam'

Indira Levak u pretrpanom ljetnom rasporedu ipak pronađe pokoji dan za kupanje i sunčanje. U društvu supruga Miroslava, daleko od očiju znatiželjnika, nježnosti razmjenjuje u skrivenim uvalama.

Osamnaestogodišnji tenisač Borna Ćorić ovih je dana plijenio pažnju na umaškom ATP-u. Damama je ovaj Zagrepčanin zapeo za oko zbog svojih sportskih uspjeha ali i zbog čvrstog stava i elokventnosti. Ipak, Borna nije solo igrač. Identitet svoje djevojke pokušao je sakriti ali znate nas novinare, ništa nam ne može promaknuti. Riječ je o lijepoj plavuši Valentini Miletić.

Glumac Dušan Bućan otkrio je da zajedno sa svojom djevojkom kod kuće voli obuti visoke potpetice, tako hodati i citiram, ''vrtjeti guzom''! Ipak simpatični glumac neće u transvestite nego u novu sezonu emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'' gdje se priprema za trasformacije, kako u muške tako i u velike ženske glazbene zvijezde. Nas je ugostio na svojem ranču gdje vrijeme najrađe provodi s konjima. 

U Top showbuzz minutama naš Davor Garić donosi sočne priče iz života poznatih pa svakako pogledajte prilog inMagazina! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene