vladarice ekrana

Tko su naše top crvenokose? Donosimo pregled vatrenih ljepotica, u čemu je tajna njihove fatalnosti?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Top crvenokose - 4 In Magazin: Top crvenokose - 1 In Magazin: Top crvenokose - 2 In Magazin: Top crvenokose - 3 In Magazin: Top crvenokose - 5 In Magazin: Top crvenokose - 6 In Magazin: Top crvenokose - 7 In Magazin: Top crvenokose - 8 Vanda Winter - 1 Vanda Winter - 2 +21 Vanda Winter - 3 Galerija

Preokrenule su Hollywood naglavačke, dandanas očaravaju na crvenim tepisima, a uvijek ih prati i veo tajnovitosti - pa tko su zapravo te vatrene crvenokose? Naša domaća scena može se pohvaliti brojnim crvenokosim ljepoticama, pa smo za vas pripremili vatrenu top ljestvicu i otkrili u čemu je tajna njihove fatalnosti.

One su vatrene! Dramatične... I apsolutno fatalne! Da, govorimo o crvenokosim ljepoticama, koje su svoj status vladarica velikih i malih ekrana potvrdile već davnih 30-ih i 40-ih godina prošlog stoljeća.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić - 1 Poseban povod Naša glumica svom je zgodnom suprugu pripremila iznenađenje pa u opisu otkrila: ''Konačno smo vršnjaci!''

''I onda su primijetili holivudski magovi da žena dobro djeluje na kameri, da ostavlja snažan dojam, kao žena koja je slobodna, liberalna, žena koja donosi novo doba'', objašnjava Josip Joško Tešija.

Zato i danas crvenokose žene zaustavljaju poglede, a naš je pao upravo na domaće riđe ljepotice, koje smo smjestili na posebnu top ljestvicu. Otvara je glumica i pjevačica Vanda Winter, koja je upravo pred našim kamerama prvi put kosu obojila u crveno i do danas joj ostala vjerna.

''Moja prva reakcija kad mi se kosa posušila bila je da ne mogu vjerovati da sam ikad bila plava. Obično bi svaka boja donijela drugi karakter, ova je donijela neki malo vatreniji, ali to ćete najbolje vi prosuditi'', govori Vanda Winter. 


''Vanda Winter, jako joj dobro stoji taj oblik frizure i prava je žena majka, pjevačica, glumica i ta boja njena glasa, baš žena zna što hoće'', komentira Josip Tešija. 

Nikako drugačije ovu boju kose ne možete nositi, osim sa stavom.

Zato su naše protagonistice priče pravo utjelovljenje vatrenih lavica - poput glumice Mije Begović. Njezin glumački talent u kombinaciji s razigranim karakterom i samopuzdanjem ne bismo mogli zamisliti nikako drugačije, nego zaokružen crvenom kosom.

''Osjećam se bolje nego kad sam bila mlada. Volim to svoje sazrijevanje i mislim da smo ipak najbolji s godinama. Ne samo kao glumci već obožavam svoje godine jer se u njima dosad najbolje osjećam i kao osoba'', govori Mia Begović. 

A tu je i Nataša Janjić. 

''Ja volim kad šljašti, volim se kititi i nekako je to baš dio mene i ne mogu pobjeć od toga, s godinama sam malo reducirala nakit, malo je svedenije, ali i dalje ne mogu bez kićenja'', govori Nataša. 

Zato se talentirana glumica našla na našem radaru. Nataša kao prirodna crvenokosa pripada u skromnih tek nešto više od 2 % populacije, a njezin jedinstveni izgled dodatno naglašava i talent na više polja osim glume.

A Nina Violić savršeno se uklapa u ovaj popis. 

Glumica britkog jezika, iza koje su uloge u više od 20 filmova i nebrojenim predstavama, svojim je eklektičnim stilom s nogu oborila i kolegu Filipa Šovagovića.

Muza domaćih modnih dizajnera i, naravno, Daliborova supruga, Helena Minić Matanić svoje crvene uvojke godinama nosi sa šarmom u svakoj situaciji i zbog toga je nezaboravna.

Uz to što se uz njih vežu legende i mitovi o vječnom životu i mističnim osobinama, crvenokose žene gorući su trend.

Pripazite samo na vatreni karakter, koji uvijek prati boju kose!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene