Imamo izjavu

NAPOKON Severina progovorila o trudnoći! Imamo i Igorovu izjavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odabranik njezina srca Igor Kojić prvi je put progovorio za medije i otkrio kako će proslaviti godišnjicu svoje ljubavne romance.

'Nisam trudna, kad budem, znat ćete!' Demantirala je Severina glasine da je ponovno u blaženom stanju a koje su krenule nakon što je na fotografijama pokazala trbuščić. Odabranik njezina srca Igor Kojić prvi je put progovorio za medije i otkrio kako će proslaviti godišnjicu svoje ljubavne romance.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tajči - 4 Evo o čemu se radi I Tajči putuje u Švedsku na Eurosong, za IN Magazin ekskluzivno je otkrila koji zadatak su joj dali obožavatelji ovog natjecanja!

Nakon spektakularnog vjenčanja prošle godine Severina je rijetko davala intervjue pa su se informacije o njezinu ljubavnom životu iščitavale s fotografija na društvenim mrežama. Krenula su tako i šuškanja da je ponovno trudna, nakon što se na nekim fotografijama nazirao trudnički trbuščić.

Hoće li i kada jedna od najvećih zvijezda regije svojem suprugu podariti sina ili kćer, kaže, zapisano je samo u zvijezdama.

Što Severina i Igor imaju za reći, pogledajte u prilogu IN magazina

OVDJE pročitajte sve o navodno velikoj svađi Severine i Igora.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene