najveći plesni show

Ples sa zvijezdama u finalu je Zlatnog studija: Donosimo razgovor s dobro poznatim, uigranim žirijem!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 4 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 5 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 6 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 7 +0 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 8 Galerija

Ples sa zvijezdama - najveći plesni show koji okuplja hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače te plesnim ritmom ulazi u domove brojnih gledatelja, u finalu je Zlatnog studija. Ovih dana show je u pripremama za novu, nadolazeću sezonu, a mi vam donosimo razgovor s dobro poznatim, uigranim žirijem zbog kojeg je, među ostalim, show prepoznala i struka i publika.

Finalisti medijske nagrade Zlatni studio su poznati. Žestoka je konkurencija u svim kategorijama, pa i u TV zabavi godine. Nova TV i ovdje se izborila svojim formatom - Plesom sa zvijezdama.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama Bliži se kraj! Ove nedjelje čeka nas veliko finale showa Ples sa zvijezdama: Koga članovi žirija vide kao pobjednika ove sezone?

''Mislim da je to velika stvar, mislim da su sve te nagrade publike dobra stvar. Vidiš da ljudi gledaju, da su zapamtili. Ples, ritam, glazba, to je nešto što će čovjek, hoćeš-nećeš, iznutra osjetiti'', kaže Igor Barberić. 

I onda počinje čarolija na koju nitko nije imun:

''Zaljube se u ples, zaljube se u nas, zaljube se u kandidate, zaljube se u cijeli taj nekakav format, a i najviše mi je drago što popularizira ples generalno, a ples je najljepša umjetnost na svijetu'', kaže Larisa Lipovac. 

Bivši plesač, aktualni plesni sudac i dio žirija showa - Marko Ciboci, u ovom projektu najviše voli gledati put koji kandidati prolaze.

''Netko tko nema plesnog iskustva ili nema baš toliko plesnog iskustva zapravo se nađe u plesnim cipelama i ima vrlo zahtjevan put, i ono što je zabavno u cijelom showu, napredak od prve emisije do zadnje'', govori Marko Ciboci. 

Nakon uspješne sezone prošlog proljeća i nadolazeća proljetna shema u 2023. bit će u znaku vrhunske zabave i plesa. Plesne nastupe, kreativne i zabavne koreografije ove plesne priče ocjenjivat će uigrani žiri.

''Mislim da svi mi damo toliko sebe u taj projekt, toliko se vrati, toliko uživam gledati kandidate koliko napreduju, uživam se družiti sa svima, sa svojim kolegama iz žirija, i jedva čekam novu sezonu'', kaže Franka Batelić. 

Dok pripreme traju, vi za show možete glasati.

''Ples sa zvijezdama je fantastičan projekt, drago mi je da nas je prepoznala i publika i struka'', rekla je Larisa. 

''Svatko od nas je ostavio dio sebe u ovom projektu, obožavam ga'', kaže Franka. 

''Mi se svi veselimo ovom formatu, volimo ga, dajemo sve od sebe i kada to prepoznaju drugi, onda nam je to još slađe'', kaže Igor Barberić. 


''Glasajte za ples'', poručio je Marko Ciboci. 

Za svoje omiljene TV formate i lica koji su se istaknuli u 2022. godini glasati se može putem internetske stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u Studiju Jutarnjeg lista.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene