Oduševila publiku

VIDEO Malena zvijezda iz X Factora zasjenila i domaću zvijezdu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Doris Dragović održala je na Valentinovo koncert u Beogradu,a njezin prvi nastup u Srbiji nakon 25 godina u tamošnjim je medijima podigao veliku prašinu već u samoj najavi.

Glavna vijest regionalnih portala sa sinoćnjeg koncerta Doris Dragović nije bila niti dugoočekivani susret niti Valentinovo, već popunjenost, odnosno nepopunjenost beogradske Arene. Iako organizatori tvrde da je prodano između 3 i pol i 4 tisuće ulaznica, mediji govore o jedva tisuću i pol Dorisinih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Ovo je njezin prvi nastup u Beogradu nakon 25 godina

'Mi smo planirali da bude za 5000 ljudi. Nije planirana puna Arena jer Doris ima takvu glazbu, njezine pjesme zahtijevaju intimniju atmosferu', rekla je Danijela Rakić, glasnogovornica beogradske arene.

A atmosfera uoči koncerta splitske pjevačice bila je sve samo ne gostoljubiva. Čovjek koji je najzaslužniji za nastup Doris Dragović u Beogradu, Dejan Petričević, ističe kako se uoči svakog gostovanja umjetnika iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine u određenom dijelu medija odvija poprilično negativna kampanja, što je, po njemu, donekle i logična posljedica događaja iz 90-ih godina prošlog stoljeća.

'Ovaj koncert je, za razliku od svih ostalih, karakterizirala izuzetno velika negativna kampanja. Zašto baš ovaj koncert? Apsolutno nemam objašnjenje, svaki je do sada bio sa sličnim kampanjama, gdje su postojale 'kompromitirajuće izjave'. Činjenica je da je ovoga puta publika reagirala i da se masa njih odlučila na ne dolazak jer su se bojali da će koncert biti otkazan', rekao je Dejan Petričević, bivši direktor beogradske arene.

Publika koju ta agresivna antikampanja nije pokolebala dva je sata uživala u hitovima koji su mnoge vratili u mladost, u vrijeme kada nosači zvuka još nisu bili ni u povojima.

Riječi hvale za Doris nisu nedostajale zvijezdi koja obećava, 13-godišnjoj Ilmi Karahmet, sudionici jednog srbijanskog glazbenog showa. Nju je Splićanka obilježila davno prije nego što je mogla zamisliti da će s njom dijeliti pozornicu.

'Bila mi je čast dobiti poziv da gostujem na njenom koncertu i da je upoznam! Prije toga nastupala sam na jednom natjecanju i pobijedila s njenom pjesmom. Bilo mi je zadovoljstvo upoznati je', rekla je Ilma Karahmet.

Doris je ovaj koncert, zajedno sa svojim kolegama, dugo pripremala, pa netom nakon završetka koncerta nije mogla sakriti veliko uzbuđenje.

'Puno mi je srce, ne znam što bih rekla, presretna sam. Toliko dobre energije, misli, nadam se i dobrih pjesama, su letjele, prštale na sve strane, presretna sam. Malo sam zbunjena jer je sve još uvijek prejako i preintenzivno', rekla je Doris.

A kakvi su komentari publike13-go, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene