TKO IDE TAMO?

KAKVI BISERI Pogledajte najljepše plaže dubrovačkog primorja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska obala nudi čisto more, vrelo sunce i naravno mnoštvo plaža za svačiji ukus. Mi vas vodimo na neke od najljepših kupališta dubrovačkog primorja.

Prva stanica u našem obilasku najljepših kupališta krije se na otoku Šipanu. Nautički raj je malena plaža Bova. Iznenadnu slavu donio joj je nedavni posjet zvijezde Manchester Uniteda Andera Herrere koji je svoje oduševljenje skrovitom uvalom podijelio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Mirni četvrtak za našu pjevačicu Severina mirno pila kavu sto metara od prosvjeda na Cvjetnom

Iduća stanica je prekrasna plaža Kava na Babinom kuku. Kupalište je dugo bilo zapušteno no odnedavno je pretvoreno u koncept koji će zadovoljiti i najzahtjevnije jetsetere. Plaža je zamišljena poput onih na svjetskim hit destinacijama.

Naš obilazak najljepših dubrovačkih plaža završavamo vjerojatno najfotografiranijim kupalištem u Hrvatskoj. Banje su se smjestile tik ispred gradskih zidina i raj su za sve one željne dobre zabave. Kako izgledaju jedne od najljepših domaćih plaža, pogledajte u video prilogu IN magazina.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene