''Rekao sam joj...''

Mejaši otkrili čime ih je šokirala obožavateljica, a i zašto su prasnuli u smijeh na Edinom vjenčanju: ''Velečasni je pitao Edu...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mejaši - 7 In Magazin: Mejaši - 6 In Magazin: Mejaši - 5 In Magazin: Mejaši - 4 In Magazin: Mejaši - 3 In Magazin: Mejaši - 2 In Magazin: Mejaši - 1 Mejaši - 2 Mejaši - 1 In Magazin: Mejaši - 6 +19 In Magazin: Mejaši - 5 Galerija

Mejaši imaju novi hit intrigantnog naziva "Tko to tamo pjeva". U njegovu spotu glume i članovi obitelji. Što sve povezuje Edu i Nikolu, zašto su njihove punice zakon te zbog čega se na Edinu vjenčanju nisu mogli suzdržati od smijeha? Anja Beneta za In magazin je doznala i čime je Mejaše šokirala jedna obožavateljica.

Nova pjesma Mejaša zaraznog ritma, kojom najavljuju četvrti album, naziv dijeli s kultnim filmom iz 80-ih.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"Sam naziv pjesme asocira na film, ali nema nikakve veze sa filmom'', govori Nikola Bosilj. 

"Naravno da je i nas asociralo na film, svi smo to gledali kad smo bili klinci i ona specifična scena. Ja bih samo mali hint ubacio - nismo mogli skroz zaobići to, ali evo, obratite pozornost samo malo na kraj pjesme, ništa drugo'', rekao je Edo Drakulić. 

Nikoli je još jednom pripala redateljska palica. Glumce u videospotu pronašao je među članovima Mejaške proširene obitelji.

"Sestrin tast u ulozi big bossa. Onaj lik koji broji pare je naš dobar prijatelj i varaždinski umjetnik. Ona dva zaštitara, jedan nam je vozač, a drugi prijatelj kod kojeg gledamo utakmice'', otkrili su dečki. 

Ulogu u spotu, već tradicionalno, dobio je i Denis Dumančić, koji se posljednjih godinu dana sa svojom gitarom Mejašima redovito pridružuje i na pozornici.

"Napokon se to deveto mjesto u kombiju popunilo, Denis je pristao ići s nama na svirke i mogu reći da smo zvukovno dobili još jednu ozbiljnost jer smo s jedne strane zadržali tamburašku postavu, a s dvije gitare to malo moćnije zvuči'', kažu. 

''Bilo mi je zanimljivo da ja izvodim svoje pjesme, a da nisam pjevač da nisam frontmen nego da sam sa strane sviram gitaru, i pjevam backove i to mi je zanimljivo, stalno sam s njima...'', priča Denis Dumančić. 

''Kad dođe svirati s nama na koncerte često se ljudi više slikaju s njim nego s nama...", otkrivaju dečki. 

Ipak ni Mejašima, čiji je koncertni raspored pun, a krajem godine kreću i na prekooceansku turneju, obožavateljica ne nedostaje.

''Jedna familija nam je konstantno donosila, mama s dvije cure, tortu i kolače, svaki nastup u Sloveniji. Cura si je tetovirala Mejaši na ruci , aj rekoh ti nisi normalna jer to će ti ostati zauvijek ...", kažu. 

Iznenađenje su dečki doživjeli i na Edinu vjenčanju, čije je, sigurno niste znali, krsno ime upravo Nikola.

"U jednom momentu je velečasni pitao Edu: Da li ti Edo uzimaš Nikolu, ups, Edo Nikola Mirelu...U tom momentu smo svi graknuli u smijeh'', prisjetili su se. 

No Edu i Nikolu ne povezuju samo imena. Dečki su i istog horoskopskog znaka, rođendane slave dan za danom, a punice i jednog i drugog Mejaša bave se ugostiteljstvom.

''Moram reći da su i tast i punica ugostitelji, međutim tast puno više i češće kuha, valjda se punica neće ljutiti da kažem bolje. Fantastično se slažemo i da mogu birati drugačije, stvarno ne bi'', govori Edo. 

''Sad reći da to nije sudbina, moja punica je nedavno otvorila pizzeriju i moja žena od onda ne kuha. Fino idemo tamo i svi siti idemo doma. Tako da punice su zakon'', zaključio je Nikola. 

Zakon je i Nikolina kći Lara, koja se doslovno ne odvaja od mikrofona.

"Nevjerojatno, baš sam pričao s Edom, možda je to znak za pjesmu, počela je tko to tamo pjeva. Ja rekoh čekaj malo, od kuda ti to, ja sam jedanput, dva put pustio spot i odmah je ostalo djetetu u glavi'', priča Nikola. 

Postoji li bolji dokaz od ovog da su Mejaši još jednom iz rukava izvukli hit.

"Dragi naši gledatelji i drage naše gledateljice , ako slučajno nioste znali tko to tamo pjeva, a dobra je fešta, e to bi mogli biti Mejaši !"

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham - 2 Lauren Graham - 1 +0 Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić i Miljenko Kokot In Magazin: Emilija Kokić - 6 Emilija Kokić +25 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Zanimljivosti Emilija Kokić se s dobro poznatim mužem u javnosti rijetko pojavljuje, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene