Učenici presretni

Pomoć najpotrebnijima: 'Nadam se da će nam sad biti bolje, bolji će bit uvjeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjeda Lane Klingor Mihić donijela je pomoć onima kojima je najpotrebnija, ovog puta obrtičnoj školi u Požegi.

Ovogodišnji Celebrity Masterchef, koji je humanitarnog karaktera, osim zabave, donio je i pomoć onima kojima je bila najpotrebnija. Nagrada koju je svojim prvom mjestom zaradila Lana Klingor Mihić otišla je na adresu Obrtničke škole u Požegi. Nova TV je tako opremila kuharski kabinet profesionalnom opremom. Kako on sada izgleda, provjerila je naša ekipa.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Pobjednica druge sezone kulinarskog showa Lana Klingor Mihić zaradila je prestižnu titulu drugog Celebrity MasterChefa, a njezina pobjeda donijela je pomoć onima kojima je najpotrebnija, ovog puta obrtičnoj školi u Požegi.

'Ova oprema znači ne jedan korak, već više koraka bliže ovom trendu koji sad vlada u kuhinjama hotela i restorana u koji naši učenici nakon što završe srednju školu dolaze. Dakle oprema u praktikumima, zastarijeva kao i sva druga oprema, ali budući da hoteli prate trendove, a škole ne mogu tako brzo, mi smo sada iskoračili malo više koraka zahvaljujući vama i ovim putem vam se zahvaljujem, u ime svih naših učenika i djelatnika koji rade u kuharstvu, odnosno ugostiteljskom posluživanju', rekla je Iva Šnajder, ravnateljica Obrtniče škole u Požegi.

Oprema na kakvoj su dosada radili bila je blago rečeno - skromna.

'Imali smo drvene školske klupe kao stolove na kojima smo radili, nismo imali adekvatne uvjete za rad i opremu, pećnica nam nije ravnomjerno pekla uopće, štednjake smo teško palili, neke smo čak upaljačima, neke nismo mogli dugo upalit, znači morali smo držati rukom da se upale. Ormari, to je sve bilo drveno', otkrila je učenica Beata Cerovac.

'Nadam se da će nam sad biti bolje, bolji će bit uvjeti nego što su bili u svakom slučaju', dodala je učenica Lorena Vukoja.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene