nova rekorderka arene!

Lepoj Breni uspjelo je ono što nikome nije: Koncert u Areni Zagreb rasprodala je godinu dana ranije, a već je najavila i drugi dan kasnije!

Lepa Brena i Aleksandra Prijović Lepa Brena i Aleksandra Prijović Ranko Šuvar/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena In Magazin: Lepa Brena - 4 In Magazin: Lepa Brena - 5 In Magazin: Lepa Brena - 1 In Magazin: Lepa Brena - 2 In Magazin: Lepa Brena - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 1 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 +20 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Galerija

Lapa Brena u jednom danu rasprodala je Arenu Zagreb godinu dana prije koncerta, pa je najavila i drugi.

Glazbenoj legendi Lepoj Breni uspjelo je ono što nikome do sada na ovim prostorima nije - u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu i to točno godinu dana prije koncerta.

"Prije svega, od srca hvala dragoj publici koja je uz mene, ne samo sada nego sve ove godine moje karijere. Doista sam oduševljena, vama u čast priredit ću spektakl koji će se pamtiti i to ne samo jednu večer. Zagreb vidimo se i 7. prosinca iduće godine", poručila je legendarna pjevačica svojim obožavateljima i čvrsto odlučila to obećanje i ispuniti. 

Lepa Brena uspjehe niže na svim poljima. U bogatoj karijeri glazbene dive, koja traje duže od četiri desetljeća, može se pohvaliti s najviše odrađenih koncerata u regiji, najtiražnijim albumima, prepunim stadionima i arenama, stoga ne čudi da se za njezine koncerte uvijek traži karta više.

Svi koji žele biti dio spektakla koji se priprema za Extra koncerte godine i uživati u hitovima poput Hajde da se volimo, Čik pogodi, Uđi slobodno, Pazi kome zavidiš, Jugoslovenka i brojnim drugim, požurite po ulaznice za drugi koncert, dok ih još ima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene