Bliži se kraj!

Ove nedjelje čeka nas veliko finale showa Ples sa zvijezdama: Koga članovi žirija vide kao pobjednika ove sezone?

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri Plesa sa zvijezdama - 1 Žiri Plesa sa zvijezdama - 2 Žiri Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 +16 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Galerija

Za titulu pobjednika bore se Pedro i Valentina, Sandi i Helena, Jelena i Marko te Filip i Paula. Dok kandidati ušminkavaju koreografije do najsitinijih detalja, mi smo članove žirija upitali koga vide kao pobjednika. Ciboci, Barberić, Franka i Larisa otkrili su za In magazin zamjeraju li im štogod kandidati, koliko je proliveno suza i znoja, ali i stvoreno novih prijateljstava.

''Sezona od 1 do 10 je 10! Ovo je bila divna sezona, puna svega, emocija, ponajviše dobrog plesa!'' rekao je Igor Barberić, a svoje oduševljenje nije sakrila ni Franka Batelić rekavši da bi dala ocjenu 20.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Marko Ciboci Otkrio i svoju tajnu! Marko Ciboci pokleknuo pred svojim strogim imidžem i napokon napravio ono što se od njega već tjednima očekuje!

Larisa Lipvac Navojec također je pohvalila sve kandidate: ''Svi su stvarno fantastični i jako su napredovali i ja kao plesač mogu reći da bi svi mogli postati plesači.''

Davora Garića iznenadio je i Marko Ciboci koji je rekao da bi cijeloj sezoni dao ocjenu 10 te smatra da su svi kandidati bili odlični i talentirani.

Franka je kazala kako je bilo zanimljivo gledati kandidate koji su kao djeca koja rastu i bruse se kao dijamanti i na kraju stasaju u prave plesače.

''Više puta sam zažmirila, ali ne zato što je nešto bilo loše nego se greške događaju. Svaka greška poboljšava kasniju izvedbu, to je iskustvo pa treba nekad malo zažmiriti i dati vjetar u leđa kandidatima'', rekla je Larisa na pitanje je li nekad zažmirila na pogreške prilikom ocjenjivanja plesa.

Kandidati su se požalili i da su zaista iscrpljeni od plesa i puni modrica, a Larisa je to sve i potvrdila i rekla da se unatoč godinama bavljenja plesom i dalje budi s bolovima nakon dobrih treninga.

Franka je kazala kako se i dalje čuje sa Ištvanom Vargom koji joj je bio mentor u ''Plesu sa zvijezdama'' kad je Franka imala samo 16 godina.

''Ištvana rado čujem, fenomenalan čovjek i mentor. Cijelo vrijeme razmišljam kako bi Ištvan to gledao, puno mi je pomogao i kroz cijelu karijeru nosim nešto od njega''.

U finalu se natječu Filip i Paula, Jelena i Marko, Pedro i Valentina te Sandi i Helena.

Larisa je nadodala kako svaki natjecatelj treba dati svoj ''šlag'' na svaku koreografiju te da će na kraju zaista odlučivati nijanse, a tko će od četiri para u finalu pobijediti i odnijeti titulu novog najboljeg plesnog para saznat ćete u nedjelju na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene