Seksi i napeto

Žena koju voli je kriminalka, a njegov brat je ubojica! Što napraviti?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za uspjeh nekog filma ili serije od presudne je važnosti odnos između glavnih likova, odnosno kemija između njih.

Popularnim turskim glumcima Tubi Buyukustun i Enginu Akyüreku, koje pratimo u seriji 'Ljubav i novac' koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV od ponedjeljka do petka, kemija s malih ekrana definitivno je neupitna.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Ovo nitko nije očekivao! Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović iznenadili zajedničkim pojavljivanjem, a oduševili su čak i svjetsku zvijezdu: "Idemo malo u goste"

Serija je iznimno popularna u Hrvatskoj, stoga i ne čudi da su upravo u vrijeme emitiranja te serije u Turskoj, Tuba i Engin proglašeni najboljim glumačkim parom.

Zvijezda turske serije ima pornić!

'Kemija između glumačkih partnera vrlo je važna. To je jedan od najvažnijih elemenata koji pridonose kredibilitetu projekta. Za nju ne postoji određena formula, ona ovisi o senzibilitetu publike. Mislim da je kod nas upravo to slučaj'. kazao je Engin koji u seriji glumi oštroumnog policijskog inspektora zaljubljenog u lijepu bogatašicu koji su nadasve potpuno različiti, a koje spoji nesretan splet okolnosti. Njih dvoje dijele svoju bol te kroz niz dinamičnih događaja otkrivaju jedno drugo.

Tuba se seriji priključila nakon nekog vremena. 'Engin je dotad već bio snimio sve svoje scene. Od samoga početka snimanja mojih scena, naša suradnja je vrlo skladna. Na snimanju su se svi dobro slagali i mislim da se to odrazilo na naš rad'. rekla je Tuba te dodala kako misli da se gledateljima serija sviđa zbog stalnog osjećaja napetosti, a i sama priča odudara od klasičnih ljubavnih priča.

'Omer će biti rastrgan između svoga brata i Elif, žene koju voli. Žena koju voli je kriminalka, a njegov brat je ubojica. Čitavu sezonu razmišljat će o tome što da učini. Još ne znam kamo će nas priča odvesti, ali sa sigurnošću mogu reći da slijede uzbudljivi trenutci puni ljubavnih prizora. Omer je najnedužniji lik u seriji. Zapravo, i Elif je nedužna. To je priča o susretu dvoje nedužnih ljudi. Omer se suočava s pitanjem jesu li važnije osobne vrijednosti ili ljubav. Znamo kako bi danas ljudi reagirali u takvoj situaciji, ali Omer će učiniti nešto drugo', otkrio je Engin.

Ne propustite uzbudljive zaplete turske uspješnice 'Ljubav i novac' od ponedjeljka do petka na od 21.05 Novoj TV ili na OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene