"nešto težak dan"

Partnerica našeg prerano preminulog arhitekta javila se na posebno težak dan, njezine riječi sve su dirnule: "Bit će spremna okrenuti svaki kamen da im to i da...''

Tina Biloglav i Marko Babić Tina Biloglav i Marko Babić Marko Babić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Biloglav i Marko Babić s kćerima - 2 Tina Biloglav i Marko Babić s kćerima - 1 Marko Babić i Tina Biloglav Tina Biloglav i Marko Babić - 1 Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić i Tina Biloglav +15 Marko Babić i Tina Biloglav Galerija

Tina Biloglav oglasila se točno tri mjeseca nakon smrti Marka Babića i to nakon što je bila na ostavinskoj raspravi pa svoje pratitelje dirnula emotivnim riječima.

Partnerica našeg prerano preminulog arhitekta Marka Babića, Tina Biloglav, oglasila se na društvenim mrežama tri mjeseca nakon njegove smrti i emotivnom objavom dirnula svoje pratitelje na profilu na Instagramu.

"Danas je nešto težak dan. Danas je bila ostavinska. Pa je pala baš na 25. Pa su eto danas i 3 mjeseca da ga nema. I trebala mi je koja njegova pametna riječ da zadržim glavu iznad vode", napisala je Tina u priči na Instagramu uz njezinu i Markovu fotografiju na kojoj poziraju s kćerima pa dodala i jedan njegov citat.

"Negdje još dublje znao sam da ako drugačije i bude, one će biti dobro jer imaju nju. Ona će znati sve što treba napraviti. Znat će što bi tatuška htio i bit će spremna okrenuti svaki kamen da im to i da". Knjiga koja nije trebala imati kraj. Hvala, Marac", napisala je Tina.

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, u čemu je pisao u knjizi "Putovanje zvano igra", koja je postala bestseler.

Tina mu je bila najveći oslonac u teškoj borbi za život, a na njegovu posljednjem ispraćaju održala je govor kojim je rasplakala sve prisutne.

"Posljednje dvije godine prošli smo puno nevera, ali meni je kad smo skupa uvijek bila bonaca", rekla je tada, a nakon Markove smrti nastavila je čuvati uspomenu na njega i često ga se prisjeća na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 +25 Danijela Dvornik Zanimljivosti Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Husak - 10 Mateja Husak - 9 Mateja Husak - 8 Mateja Husak - 7 +9 Mateja Husak - 6 Celebrity Mateja je napustila MasterChef i prisjetila se oca i brata koji su je prerano napustili: ''Brat bi se svima hvalio sa mnom, zvao me šestar''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene