nevjerojatna slučajnost

Sina tragično preminulog lovca na krokodile napala ista opasna životinja kao i oca, pogledajte prizore od kojih se ledi krv u žilama!

Robert Irwin Robert Irwin Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Steve i Robert Irwin Steve i Robert Irwin Steve i Robert Irwin Robert Irwin Robert, Bindi i Terri Irwin Robert Irwin Obitelj Irwin (Foto: Getty Images) Steve Irwin (Foto: Getty Images) Steve Irwin i Bindi (Foto: Getty Images) Obitelj Irwin (Foto: Getty Images) +3 Bindi Irwin (Foto: Instagram) Galerija

Roberta Irwina inače često uspoređuju s pokojnim ocem Steveom, a sada imaju još jednu sličnost.

Sin tragično preminulog lovca na krokodile Stevea Irwina, 19-godišnji Robert Irwin, na teži je način potvrdio da je dostojan nasljednik svojeg slavnog oca.

Osim što je njegova slika i prilika te je odmalena krenuo njegovim avanturističkim stopama, sada ga je ugrizla ista vrsta zmije koja je jednom prilikom pred kamerama napala i njegova oca.

Robert je i sam primijetio nevjerojatnu sličnost među incidentima, pa je to odlučio podijeliti i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Deja vu. Tatu i mene ugrizla je ista vrsta zmije (dijamantni piton) u razmaku od nekoliko desetljeća. Pronašao sam ovoga pitona uz cestu no, kao što možete vidjeti, ponekad spašavanje zmija baš i ne ide po planu", napisao je Robert uz prizore od kojih se većini ljudi ledi krv u žilama.

I njega i oca zmija je raskrvarila, i to na gotovo istim dijelovima lica, a obojica su iskoristili priliku i kako bi objasnili obrambeni mehanizam ovih opasnih životinja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Irwin (@robertirwinphotography)

Podsjetimo, slavnog zoologa i avanturista Stevea Irvina ubila je smrtonosna raža 4. rujna 2006. dok je ronio i snimao serijal "Najopasnije životinje u oceanu".

Osim sina Roberta, sa suprugom Terri dobio je i kćer Bindi, koja također slijedi njegove stope, i cijela obitelj je nastavila s radom u Fondaciji za zaštitu Steve Irwin Wildlife Warriors, koju je Steve pokrenuo 2002. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 +20 Vlatka Pokos, 2001. godina Celebrity Kako Vlatka Pokos izgleda u badiću! Zbog ovih prizora nitko joj ne bi dao 53 godine, djeluje čak i upola mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene