Ipak nisu uspjeli

Ponovni prekid para samo šest mjeseci nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu!

Shawn Mendes i Camila Cabello Shawn Mendes i Camila Cabello Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Shawn Mendes i Camila Cabello - 8 Shawn Mendes i Camila Cabello - 7 Shawn Mendes i Camila Cabello - 6 Shawn Mendes i Camila Cabello - 5 Shawn Mendes i Camila Cabello - 3 Shawn Mendes i Camila Cabello - 2 Shawn Mendes i Camila Cabello - 1 Shawn Mendes i Camila Cabello - 1 Camila Cabello i Shawn Mendes - 9 Camila Cabello i Shawn Mendes - 7 +21 Camila Cabello i Shawn Mendes - 6 Galerija

Shawn Mendes i Camila Cabello ipak nisu uspjeli održati drugu šansu koju su dali svojoj ljubavi, bliski izvor potvrdio je da je par ponovno prekinuo.

Glazbeni par Shawn Mendes i Camila Cabello viđeni su kako razmjenjuju poljupce prije nekoliko mjeseci na festivalu Coachella i činilo se tada da u njihovoj obnovljenoj vezi cvjetaju ruže. No, šest tjedana nakon, par je ipak prekinuo vezu i izgleda da su s drugim pokušajem ljubavi shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Pogledaj i ovo Shawn Mendes i Jocelyn Miranda Promijenio i imidž Njemu su 24, a njoj 51 godina: Mlađahni ljepotan ne odvaja se od lijepe brinete koju navodno ljubi poslije zanosne crnke!

Naime, kako otkrivaju britanski mediji, shvatili su da je njihovo pomirenje bila pogreška te da su prvi puta prekinuli s dobrim razlogom.

''Shawn i Camila imaju zajedničku povijest i željeli su pokušati ponovno biti zajedno. No, bio je to samo zanos koji je završio i sada su prekinuli zauvijek'', otkrio je izvor blizak paru.

Fanovi su bili oduševljeni kada su Shawn i Camilla započeli ljubavnu vezu 2019. godine. Na početku pandemije uselili su u zajednički dom, no vrlo brzo su prekinuli, nakon dvije godine veze. Rekli su tada kako se zbog ljubavi nisu mogli dovoljno posvetiti svojoj karijeri, a da su prekinuli zajednički su objavili na Instagramu, uz poruku da ljubav među njima ostaje te da će uvijek biti dobri prijatelji.

Nakon prekida, oboje su pokušali ostvariti veze s drugim ljudima, no navodno su i dalje gajili osjećaje jedno prema drugome što ih je i dovelo do pomirenja ovoga proljeća.

''U stvarnosti, oni si u romantičnom smislu nikako ne odgovaraju i sada moraju krenuti dalje'', kazao je izvor blizak paru.

Prije nego je viđen kako izmjenjuje strasti s Camilom, Shawna su spajali s njegovom 27 godina starijom kiropraktičarkom Jocelyne Mirandom s kojom je mladić često šetao i provodio vrijeme. Međutim, ispalo je da su šuškanja bila lažna, a hoće li svojoj staroj ljubavi Camili pjevač dati i treću šansu pokazat će vrijeme.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 2 Una Čolić - 11 Una Čolić - 10 +27 Una Čolić - 1 Celebrity Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mollie Hannah Gould - 1 Mollie Hannah Gould - 2 Mollie Hannah Gould - 3 Mollie Hannah Gould - 4 +17 Mollie Hannah Gould - 5 Celebrity Atraktivna plavuša izvijala se na kućici spasilačke službe, a od poza koje je zauzela mnogima će zastati dah!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene