tu je i vijest koja se čekala!

Seve u Beogradu izbacila ubojiti dekolte, a umalo ju je zasjenio zgodni frajer koji se odjednom pojavio: "Kao šlag na torti"

Severina - 2 Severina - 2 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina Severina - 4 Severina - 5 +19 Severina - 3 Galerija

Severina je za nastup u Beogradu izbrala seksepilnu kombinaciju za koju je dobila niz lajkova i komplimenata nakon što je objavila snimku na svom profilu na Instagramu.

Severina je na svom Instagramu objavila video s jednog nastupa u Beogradu i pokazala ubojiti dekolte koji je istaknula u kratkom prsluku, a koji je iskombinirala sa širokim hlačama.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Idem kući tako sretna i sama", napisala je Seve uz video za koji je dobila više od 11 tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Bravo, kraljice", "Prekrasna si", "Zašto sama?", "Ali ovaj konobar je kao šlag na torti", "Najdivnija Seve", "Volim ovu ženu", komentirali su njezini obožavatelji.

Severina se na nastupu dotaknula i novog albuma koji svi željno iščekuju, pa otkrila neke detalje.

"Za više informacija o novom albumu, pogledati do kraja videa…" napisala je uz snimku na kojoj joj se na pozornici pridružio producent Filip Miletić.

"Ovaj album je za mlade, na njemu nema tužnih pjesama", dodala je Severina pri kraju snimke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina se nedavno pohvalila i odlaskom na koncert svog omiljenog pjevača Brucea Springsteena, koji je nastupio u Rimu, a na kojem se dobro provela. 

Severini su u Italiji društvo pravili njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljica Vedrana Vasić i sin Aleksandar, no jedan je detalj rastužio njezine obožavatelje. Naime, na fotografijama i na snimkama na kojima pjevačica pozira sa sinom, on krije lice ili je okrenut leđima od kamere jer prema odluci suda i prema zahtjevu njegova oca Milana Popovića ne smije objavljivati njegove fotografije na društvenim mrežama.

"Samo ona zna kako joj je kad svoje vlastito dijete ne može pokazati, ja ti želim svu sreću ovog svijeta", "Vas dvoje boraca. Ne može Vam nitko ništa, sad ste jači nego ikad", "Severina, tvoje dijete nije pokazalo lice, ali je pokazalo hod isti kao i tvoj, ljubi ga umjesto mene", "Ovo je tako divno i tužno u isti tren, zašto ti svog sina ne možeš slikati", "Tužno je vidjeti da lice tvog djeteta mora biti pokriveno", komentirali su njezini pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 1 Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 2 Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 3 Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 4 +25 Antonia Ivić - 1 inMagazin Pogledajte kakav su doček prijatelji pripremili pobjednici Survivora Antoniji Ivić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković Bruno Petković Iva Šarić Slavlje Dinamovaca s obitelji - 4 +25 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 3 Celebrity Iva Šarić objavila preslatki video Brune Petkovića i sina Adriana, rijetki javni obiteljski prizori sve su rastopili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene