"Blago ti se!"

Seve otkrila pravi razlog odlaska u Rim, evo zbog kojeg se frajera tamo uputila: "Moj dečko iz osnovne i dalje najzgodniji!"

Severina Severina Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina Severina - 4 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +20 Severina - 2 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije s koncerta Brucea Springstena u Rimu, a kojeg sluša i voli od mlađih dana.

Severina je posljednjih nekoliko dana boravila u Rimu, a sada je na svom profilu na Instagramu otkrila i koji je pravi razlog njezina odlaska u susjednu nam Italiju.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

51-godišnja pjevačica objavila je video i fotografije s koncerta legendarnog Brucea Springsteena na kojem se dobro provela čime se sama pohvalila.

"Moj dečko iz osnovne škole je i dalje najzgodniji frajer na planeti", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kraljica", "Blago ti se", "Baš je ostao faca", "Boss", "Bilo je top", komentirali su njezini pratitelji.

Severini u Italiji društvo prave njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljica Vedrana Vasić i sin Aleksandar, no jedan je detalj rastužio njezine obožavatelje. Naime, na fotografijama i na snimkama na kojima pjevačica pozira sa sinom, on krije lice ili je okrenut leđima od kamere jer prema odluci suda i prema zahtjevu njegova oca Milana Popovića, ne smije objavljivati njegove fotografije na društvenim mrežama.

"Samo ona zna kako joj je kad svoje vlastito dijete ne može pokazati, ja ti želim svu sreću ovog svijeta", "Vas dvoje boraca. Ne može Vam nitko ništa, sad ste jači nego ikad", "Severina tvoje dijete nije pokazao lice, ali je pokazao hod isti kao i tvoj, ljubi ga umjesto mene", "Ovo je tako divno i tužno u isti tren, zašto ti svog sina ne možeš slikati", "Tužno je vidjeti da lice tvog djeteta mora biti pokriveno", komentirali su njezini pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene