slavlje dinamovaca!

Iva Šarić objavila preslatki video Brune Petkovića i sina Adriana, rijetki javni obiteljski prizori sve su rastopili!

Iva Šarić Iva Šarić Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković Bruno Petković Iva Šarić Slavlje Dinamovaca s obitelji - 4 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 3 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 2 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 5 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 6 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 7 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 8 +19 Slavlje Dinamovaca s obitelji - 1 Galerija

Iva Šarić objavila je na Instagramu video s Brunom Petkovićem i njihovim sinom Adrianom te pokazala kako su slavili naslov prvaka Dinama.

Nogometaši Dinama slavili su još jednu titulu prvaka na maksimirskom stadionu, u čemu su im se pridružile i njihove bolje polovice s djecom.

Pogledaj i ovo Iva Šarić - 3 Bivša manekenka Odabranici Brune Petkovića na liniji koju ima poslije tri poroda mnogi bi pozavidjeli, evo kako ju je istaknula u outfitu koji ne može proći nezapaženo!

Fotografi su ih snimili kako razmjenjuju nježnosti i poljupce, a sve su rastopili prizori s djecom, koja su jedva dočekala zagrljaje očeva.

Među njima je bio sin Brune Petkovića i Ive Šarić, maleni Adrian, koji je trčkarao terenom dok ga je tata pokušavao uhvatiti i plijenio posebnu pažnju.

Iva je njihov slatki video objavila u pričama na profilu na Instagramu pa ga tamo možete i pogledati, a prizor je sve rastopio.

Za vezu manekenke i nogometaša doznalo se krajem 2020. godine, a u travnju 2021. dobili su sina, a par svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

A kako je izgledalo slavlje dinamovaca, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Ivić - 3 Antonia Ivić - 4 Antonia Ivić - 7 Antonia Ivić - 8 +15 Antonia Ivić - 12 Celebrity Pobjednica Survivora otkrila nam je na što će potrošiti osvojenu nagradu, a zbog nečega je posebno sretna: "Nevena i ja pokazale smo da su u Hrvatskoj žene jače!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput pokazala kako izgleda njezina savršena nedjelja, a neodoljivi Bloom i rezani badić opet su sve u što se gledalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene