hrabar izrez!

Raskošni dekolte Sandre Bagarić hipnotizirao je našeg glumca, a ni drugima nije bilo lako skrenuti pogled

Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Emica Elvedji/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 1 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 2 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 3 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Galerija

Sandra Bagarić plijenila je poglede na dodjeli nagrada Večernjakova ruža zbog haljine s dubokim dekolteom.

Operna pjevačica Sandra Bagarić prisustvovala je svečanoj dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža, gdje je po dolasku ukrala sve poglede.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Sandra je za tu prigodu odabrala elegantnu crnu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu, pa se u prvom planu našlo njezino bujno poprsje.

Dok je pozirala na crvenom tepihu, pridružio joj se i glumac Asim Ugljen, kojega je Sandrin dekolte potpuno hipnotizirao, pa se ona u jednom trenutku odlučila pokriti rukama.

Naravno, radilo se samo o šali koja je, čini se, najviše nasmijala njih same, a kasnije su zajedno dodijelili i nagradu.

Asim i Sandra proglasili su pobjednike u kategoriji TV emisija godine, u kojoj je slavio Dnevnik Nove TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 +25 Matija Cvek i Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga izazvala pomutnju u haljini s brojnim izrezima, a bliski muškarac cijelo je vrijeme pazio na nju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene