Dobio ju sa 79 godina

Legendarni glumac pokazao je kćerkicu koja je mlađa od sve njegove unučadi: ''Zovu ju teta!''

Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert de Niro, Tiffany Chen - 4 +17 Robert de Niro Galerija

Holivudski glumac Robert De Niro pokazao je kako izgleda njegova 10-mjesečna kćerkica Gia koju je dobio s producenticom Tiffany Chen.

Robert De Niro pozirao je sa svojom 10-mjesečnom kćerkicom Gijom i oduševio obožavatelje.

Na novoj fotografiji koju je dobio Page Six, filmska legenda mazi bebu u svom krilu i nježno prislanja obraz na njezinu malenu glavu.

"Preslatka je", izjavio je glumac u intervjuu za People objavljenom prošle srijede te se nasmijao neobičnoj dinamici unutar svoje obitelji nakon što je u 80. godini dočekao sedmo dijete.

"Sva djeca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri", opisao je.

Giju je 80-godišnji De Niro dobio sa svojom 15 godina mlađom partnericom Tiffany Chen koja rijetko s njim izlazi, a da su dobili bebu glumac je otkrio slučajno u jednom intervjuu.

Tiffany se, inače, bavi produciranjem i investiranjem, a 1980. godine navodno se vjenčala za Charlesa Heunga, glumca i producenta s kojim vodi tvrtku China Star Entertainment Group.

Robert se 2018. godine razveo od supruge Grace Hightower, s kojom je bio u braku 20 godina i ima 25-godišnjeg sina Elliota i 11-godišnju kćer Helen. S bivšom suprugom Diahnne Abbott ima također dvoje djece, 56-godišnju Drenu i 47-godišnjega Raphaela, i otac je 27-godišnjih blizanaca Aarona i Juliana, koje dijeli s bivšom djevojkom Toukie Smith.

De Niro ima i četvero unučadi, uključujući Drenina sina Leandra, koji je tragično preminuo od slučajnog predoziranja prošle godine u dobi od 19 godina.

De Niro i Chen počeli su se povezivati 2021., a upoznali su se na setu njegovog filma ''The Intern'' 2015. godine.

''Kad smo radili, to je bio samo posao'', rekla jeje Chen dok je govorila za CBS o početku njihove veze u srpnju 2023.

''I onda smo nekoliko godina kasnije ponovno stupili u kontakt i rekla sam: ''Oh, valjda je ovo znak da se slažemo i da smo jedno za drugo.''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +20 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene