''Nikoga nije bilo briga''

Robbie Williams otkrio je šokantna priznanja o svojoj ovisnosti: ''Pio sam bocu votke na dan''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 6 Robbie Williams - 5 Robbie Williams - 4 Robbie Williams - 3 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 1 Robbie Williams u Puli - 3 Robbie Williams u Puli - 4 Robbie Williams u Puli - 5 Robbie Williams u Puli - 6 +23 Robbie Williams u Puli - 7 Galerija

Pjevač Robbie Williams u novom je dokumentarcu otkrio šokantna priznanja iz svoje prošlosti kad je bio ovisnik, jedno vrijeme pio je po bocu votke na dan.

Pjevač Robbie Williams u svom je novom dokumentarcu progovorio o ovisnosti i trenucima u životu zbog kojih se sada čudi što je uopće ostao živ.

Otkrio je da mu je život ozbiljno izmaknuo kontroli nakon što je svake večeri prije odlaska na probe grupe Take That popio bocu votke.

''Unosio sam sve što mi je došlo pod ruku - ecstasy, kokain, piće. Večer prije odlaska na probe doslovno sam popio po bocu votke, događalo se to svaku večer.''

Govoreći o svojoj ovisnosti o drogama, Robbie je dodao: ''Mislim da nema šanse da osjetite išta osim mamurluka, a zatim ne mamurluk jer ste opet u procesu stvaranja budućeg mamurluka.''

''Svi su znali da sam u nevolji, ali nije ih bilo briga, došao sam na točku s koje nema povratka. Život mi je toliko izmaknuo kontroli da je moj upravitelj shvatio da me moraju odvesti na odvikavanje.''

''Bio sam pijan i depresivan'', rekao je.

Williamsu je depresija dijagnosticirana još u 20-ima.

''Morao sam izaći na pozornicu pred tisuće ljudi glumeći da sam sretan, a u sebi sam izgarao. To je bilo tako neugodno iskustvo'', priznao je.

Podsjetimo, 2007. godine prijavio se na odvikavanje nakon što je uzimao speed, heroin, kokain i količine lijekova na recept. Prethodno je priznao da je bio samo 24 sata udaljen od smrti, i to na vrhuncu svoje ovisnosti, nakon što je uzeo opasan koktel droga.

Robbie, koji je sada trijezan već 20 godina, otkrio je da je konačno naučio prihvatiti sebe nakon svih muka u prošlosti.

"Mrzio sam sebe i mislio sam da ne znam pjevati i izgledao sam kao s*anje. Ako je netko mislio da lutam uokolo s napuhanim osjećajem vlastite važnosti, zapravo je bilo suprotno", izjavio je jednom.

Inače, u sretnom je braku s Aydom Field, a vjenčali su se 2010. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Šuput Tatarinov - 2 Bloom Šuput Tatarinov - 1 Bloom Šuput Tatarinov - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput uhvatila je sinčića dok je po kući pravio nered, njegova reakcija sve je osvojila: ''Nenad! Dođi vidi što je dijete napravilo!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene