Borba koja traje

Robbie Williams progovorio je o problemu s kojim se bori već godinama: ''Nitko mi ne želi pomoći''

Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 1 Screenshot 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams - 4 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams - 4 Robbie Williams - 1 +5 Robbie Williams - 2 Galerija

Robbie Williams već se godinama bori sa slabljenjem i ispadanjem kose, a sad je progovorio o svom putovanju te neuspješnom presađivanju kose.

Pjevač Robbie Williams već se neko vrijeme bori sa slabljenjem i ispadanjem kose, a popularni glazbenik sad je konačno progovorio o svom putovanju i borbi s rastom kose.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 1 Uživaju oni! Upoznali su se na spoju naslijepo i nekoliko puta prekidali, ali danas im najteže pada kada moraju biti razdvojeni i to javno priznaju

Naime, Robbie je već nekoliko puta išao na presađivanje kose, a prvi put to je napravio 2013. godine. Iako je nakon toga napravio još nekoliko tretmana, njegovo vlasište nije se popunilo te je 2020. godine počelo još više slabiti.

Potom je otišao na konzultacije kod još jednog u nizu stručnjaka jer gdje god je pitao, nitko mu nije htio više presađivati kosu jer su njegove vlasi bile ionako preslabe. Tada se odlučio na liječenje injekcijama koje bi poticale rast kose.

U intervjuu na BBC Radio 2 rekao je: ''Nitko mi ne želi raditi transplantaciju, kažu da mi je kosa pretanka''.

''Osim toga, ne smijem uzimati nikakve pilule jer sam od toga depresivan. Čini se da ću se morati pomiriti s činjenicom da će Robbie Williams biti ćelav'', rekao je.

Osim toga, rekao je i da su injekcije koštale kao kuća njegove bake, a početkom ove godine u intervjuu za The Sun rekao je da ipak ništa nisu vrijedile.

''Kad sunce zasja po mojoj glavi – sjaji se kao bebina guza'', usporedio je.

Pjevača je ovakvo stanje jako pogodilo, ali svejedno se i dalje šali na svoj račun pa kaže: ''Kad nastupam na koncertu i pogledam na ekran iza sebe, sad vidim samo muškarca s podbratkom i golom glavom.''

Prije godinu dana, Robbiejeva supruga Ayda Field podijelila je video pjevača u krevetu i snimila ga kako priča o svom problemu. Pjevač je obrijao glavu sa svake strane te ostavio kratku rokezu po sredini, a s tim se pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

''Robbie Williams, imaš novi stil, molim te, pričaj mi o tome'', rekla je na početku videa.

''Gubim kosu. Sve je tanja i tanja. Pa sam pomislio da bih to mogao iskoristiti bolje nego se boriti s njom'', odgovorio je.

Inače, Robbie i Ayda zajedno su od 2006. godine, a upoznali su se na spoju naslijepo. Vjenčali su se 2010. godine, a njihova je veza nekoliko puta prolazila kroz prekide. Danas imaju četvero djece, osmogodišnju Theodoru Rose, šestogodišnjeg Charltona Valentinea, dvogodišnju Colette Josephine i Beaua Benedicta Enthovena, a zadnje dvoje djece rodila im je ista surogat-majka.

Zanimljivo je kako mu je vezu s Aydom pomogla spasiti holivudska sklatkica Cameron Diaz, s kojom je pjevač veliki prijatelj. Nakon jednog od prekida s glumicom izašao je s Cameron, a upravo ga je ona nagovorila da je nazove i zaprosi je. "Počeo sam cviliti s kakvom sjajnom osobom sam upravo prekinuo vezu. Cameron je komentirala da joj se ne čini kako je njihovoj ljubavi došao kraj te me potaknula da je zaprosim", rekao je jednom prilikom 48-godišnji Robbie.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara +16 Dara Bubamara Zanimljivosti Poznata folk-zvijezda ispod prozirne oprave pokazala oskudno donje rublje, a bujni dekolte bilo je teško ne uočiti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 4 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 5 Princ William i princeza Charlotte - 3 +28 Princ William i princeza Charlotte - 1 Celebrity Najnovije fotografije princa Williama i kćeri Charlotte oduševile su pripadnike kraljevske obitelji, njihova bliskost i više je nego očita!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene