Lako tako!

Prvo se ljubila s mužem na jahti, a onda otišla u zagrljaj mišićavom mladiću zbog kojeg je ostala u drugom planu!

Rita Ora i Taika Waititi Rita Ora i Taika Waititi Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 6 Rita Ora i Taika Waititi - 5 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Rita Ora i DJ Joel Corry - 6 Rita Ora i DJ Joel Corry - 7 Rita Ora i DJ Joel Corry - 3 Rita Ora i DJ Joel Corry - 2 Rita Ora i DJ Joel Corry - 1 Rita Ora i DJ Joel Corry - 4 +21 Rita Ora i DJ Joel Corry - 5 Galerija

Pjevačica Rita Ora uživala je na jahti sa svojim suprugom Taikom Waititijem, a nakon toga viđena je u zagrljaju mišićavog DJ-a koji nije skidao pogled s nje.

Lijepa britanska pjevačica koja korijene vuče s Kosova uvijek privlači sve poglede gdje god se pojavi svojom fantastičnom figurom. Rita Ora ovih dana nalazi se u Španjolskoj na otoku Formenteri, a tamo je na luksuznoj jahti uživala sa suprugom Taikom Waititijem i prijateljima.

Taika i Rita zajedno su skakali u more i plovili na dasci, a onda su izmjenjivali nježnosti na jahti na koju su se popeli. Paparazzi su tad uhvatili priliku i fotografirali Ritu koja se klečeći gurala na dasci, a u prvom planu bila je njezina stražnjica u kupaćim gaćicama.

Dan nakon toga Rita je viđena na ulicama Ibize, a u šetnji do bara srela je DJ-a Joela Corryja, koji je Ritu potpuno zasjenio svojim izgledom.

Joel je nosio samo traper-hlačice, a sunce je istaknulo njegovo uljem namazano tijelo i nevjerojatno isklesane mišiće za koje je naporno radio u teretani. Rita i Corry izgrlili su se na stepenicama i zajedno krenuli prema baru, gdje su pjevali.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

Za redatelja Taiku Waititija udala se u tajnosti u kolovozu prošle godine, a za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Zbog svog isklesanog trbuha Rita je često tema medija, ali i čest gost u teretani u Londonu, gdje ju paparazzi uvijek vjerno čekaju ispred ulaza.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja - 9 Nikola Grmoja - 6 Nikola Grmoja - 5 Nikola Grmoja - 1 +12 Nikola Grmoja - 10 Zanimljivosti Nikola Grmoja vratio se s ljetne pauze s novim imidžem, na ovakvo izdanje popularnog političara nismo navikli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene