Kako se vama sviđa?

Nikola Grmoja vratio se s ljetne pauze s novim imidžem, na ovakvo izdanje popularnog političara nismo navikli!

Nikola Grmoja - 2 Nikola Grmoja - 2 Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja - 9 Nikola Grmoja - 6 Nikola Grmoja - 5 Nikola Grmoja - 1 Nikola Grmoja - 10 Nikola Grmoja - 3 Nikola Grmoja - 4 Nikola Grmoja - 7 Nikola Grmoja - 8 Nikola Grmoja - 11 +6 Nikola Grmoja - 2 Galerija

Nikola Grmoja na posljednjoj konferenciji za medije pojavio se s novim imidžem, bradom i brkovima na koje od njega nismo navikli, evo kako izgleda.

Saborski zastupnik Nikola Grmoja na posljednjoj konferenciji za medije pojavio se s novim imidžem na koji od njega nismo navikli.

Grmoja je preko ljetne pauze pustio bradu i brkove, a sada ih je pokazao i kamerama. Ovaj imidž političara je potpuno promijenio.

Odjenuo je i tamnoplavo odijelo te ružičastu košulju koja je bila raskopčana oko vrata.

Inače, od početka njegove saborske karijere prošlo je nekoliko godina, a otad je skinuo i višak kilograma. Koliko se promijenio, možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Grmoja svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti pa mnogi i ne znaju tko je njegova supruga niti kako izgleda. Ime joj je Pava Grmoja i zna se da radi kao nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Metkoviću.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Cullen - 7 Katherine Cullen - 8 Katherine Cullen - 5 Katherine Cullen - 6 +3 Katherine Cullen - 4 Nekad i sad Sjećate se djevojčice iz budućnosti? Zbog nje su se rajfovi prodavali kao ludi, a evo gdje je ona danas i čime se bavi!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene