"Ajme, najbolja scena ikad!"

Seksi hrvatski zet prisjetio se uloge u hit-seriji u kojoj je glumio, ove vruće prizore teško je zaboraviti!

Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +0 Pedro Soltz Galerija

Pedro Soltz objavio je na Instagramu scenu iz serije "Kud puklo da puklo" u kojoj je glumio Jesusa Tita.

Popularni Brazilac i kandidat showa "Ples sa zvijezdama" Pedro Soltz na svom se profilu na Instagramu prisjetio izleta u glumačke vode i objavio isječak iz naše hit-serije u kojoj je glumio.

Pogledaj i ovo Valentina Walme Vau! Naša najseksi plesačica usred nastupa izvela je nešto još neviđeno s haljinom, jeste li primijetili?

Naime, Pedro je u seriji Nove TV "Kud puklo da puklo", utjelovio brazilskog nogometaša Jesusa Tita i prisjetio se jedne od scena u kojoj je glumio s našom glumicom Anom Maras Harmander, a čini se da se u toj ulozi itekako dobro snašao.

"Prisjećanje nekih prošlih godina kada mi je Nova TV dala priliku da postanem nogometaš iz Brazila. Bilo je sjajno biti dijelom tog projekta, jako sam se zabavio glumeći Jesusa Tita i upoznao sjajne ljude. Nova TV, omogućila si mi da budem nogometaš, sada plesač, James Bond. Jedva čekam da vidim što je sljedeće", napisao je Pedro uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

"Haha, prezabavno Pedro", "Još gledam otkud mi je poznato lice, ajmee, najbolja scena ikad", "Jako dobro", "Prekrasno", "Top ste", "Haha, odlično", "Dobra vremena", komentari su koje je dobio od obožavatelja.

Pedra i ove nedjelje gledamo u showu "Ples sa zvijezdama" i to u emisiji čija je tema "Vremeplov", a njegovi obožavatelji jedva čekaju da vide novu ulogu u kojoj će se naći.

Zgodni Brazilac, koji je proglašen i najseksi muškarcem svijeta, doselio se u Hrvatsku zbog ljubavi prema manekenki i voditeljici Iris Cekuš, s kojom ima kćer Laru. Par se vjenčao prije šest godina, a na fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama +11 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Celebrity Član žirija hit-showa pohvalio se fotografijom iz teretane, a jedan detalj je sve dobro iznenadio!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) +7 Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Nekad i sad Majka ju je u strahu odvela od slavnog oca, a danas joj neodoljivo sliči i njezinoj se ljepoti svi dive!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene