Pa svaka čast!

Član žirija hit-showa pohvalio se fotografijom iz teretane, a jedan detalj je sve dobro iznenadio!

Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 +7 Marko Ciboci - 3 Galerija

Marko Ciboci pohvalio se mišićima i isklesanim tijelom na Instagramu, a pokazao je i da mu vježbanje u kasne noćne sate ne predstavlja nikakav problem.

Plesača Marka Cibocija gledamo u ulozi člana žirija showa "Ples sa zvijezdama" u kojem se pojavljuje u dotjeranim i elegantnim izdanjima, a sada se na svom profilu na Instagramu pokazao u nešto drugačijoj prigodi.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Marko je naime objavio fotografiju iz teretane i pokazao da je u top formi te oduševio pratitelje isklesanim mišićima. Dodatno ih je iznenadilo i vrijeme kada vježba, jer fotografiju je snimio gotovo jedan sat nakon ponoći.

Talentirani Marko je u plesnim krugovima već dobro poznat i osvojio je brojne nagrade, ali tek se u showu "Ples sa zvijezdama" predstavio  široj publici.

"U plesu sam preko 30 godina, od plesnih stilova prošao sam kroz ritmiku i balet te suvremeni ples, no stilovi u kojima sam se profilirao su latinskoamerički i standardni plesovi te Theater Arts u kojem sam i finalist Svjetskog Kupa. Osim plesne edukacije, magistrirao sam hortikulturu na Agronomskom Sveučilištu u Zagrebu, certificirani sam koreograf te sam trenutno u fazi pripreme doktorskog rada na polju Plesne Psihologije u Londonu", otkrio je Marko u razgovoru za Dnevnik.hr.

Na Instagramu ga trenutačno prati više od 76 tisuća ljudi koji mu upućuju puno komplimenata na račun izgleda.

"Mislim da je ljepota definitivno u očima promatrača, te smatram da ljudska ljepota u prvome redu dolazi iznutra, no ukoliko netko smatra da mu sviđa ono što vidi, onda se ja ne mogu buniti", zaključio je Marko sa smiješkom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Marko Tolja - 6 Severina i Marko Tolja - 1 Severina i Marko Tolja - 3 Severina i Marko Tolja - 4 +25 Severina i Marko Tolja - 2 Celebrity Pogledajte zbog koga je Severina završila na rubu suza na proslavi rođendana, taj trenutak ju je posebno dirnuo!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna i A$AP Rocky Rihanna Rihanna - 1 +17 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna sitno broji do poroda, a iz najmanjih mogućih bikinija se ne skida, čak ni na mjestu gdje joj se nitko nije nadao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene