Blistale su!

Ljepotica čije lice ne odaje koliko ima godina ukrala je sve poglede, a sada je ponosno pokazala i kako izgleda njena nasljednica

Padma Lakshmi Padma Lakshmi Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi - 2 Padma Lakshmi - 1 Padma Lakshmi - 3 Padma Lakshmi - 4 Padma Lakshmi - 5 Christie Brinkley i Padma Lakshmi - 3 Christie Brinkley i Padma Lakshmi - 2 Padma Lakshmi - 9 Padma Lakshmi - 8 Padma Lakshmi - 7 +15 Padma Lakshmi - 6 Galerija

Padma Lakshmi bila je jedna od zvijezdi dodjele Emmyja 2024. godine, na koju je povela kći Krishnu.

Indijsko-američka spisateljica i voditeljica Padma Lakshmi i njezina kći Krishna bile su jedne od zvijezda koje su se pojavile na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu, a na kojoj su plijenile veliku pažnju.

53-godišnja Padma privukla je poglede u lepršavoj haljini bogatog dekoltea, a njezina 13-godišnja kći Krishna odabrala je crnu haljinu bez naramenica s detaljima perja i visokim prorezom na nozi.

Nekadašnja manekenka zadržala je top-liniju tijekom godina, a oduševljava i mladolikim licem koje dodatno izazove divljenje ovoj ljepotici koja je porijeklom iz Indije. Inače, Padma je u Americi postala poznato voditeljsko lice nakon što je vodila show "To Chef", za koji je bila nominirana i za nagradu Emmy.

Izdala je i kuharicu "Easy Exotic", koja je proglašena najboljom kuharicom na svijetu 1999. godine, u uz nju je objavila još dvije knjige o hrani te memoare "Love, Lose And What We Are".

Padma je i suosnivačica neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" te svjetska ambasadorica organizacije "Keep a Child Alive".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 3 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 4 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 5 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 1 +11 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 2 Celebrity Zbog oblina je gubila poslove i doživljavala loše stvari, a 20 godina kasnije njezina pojava krade sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene