ma vidi ti njega!

Zgodni Nemeš nakon dugo vremena oduševio svojom pojavom, ne izlazi često, ali njegov brak s nestalom Marijanom svi pamte

Nikola Nemešević - 2 Nikola Nemešević - 2 Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Nemešević - 3 Nikola Nemešević - 4 Nikola Nemešević - 1 Nikola Nemesević Nemeš Nikola Nemesević Nemeš - 6 Nikola Nemesević Nemeš - 7 Nikola Nemesević Nemeš - 8 Nikola Nemesević Nemeš - 9 Nikola Nemesević Nemeš Marijana Seifert, Nikola Nemesević Nemeš +9 Nikola Nemesević Nemeš - 1 Galerija

Nikolu Nemeševića rijetko viđamo u javnosti, a sada je sve iznenadio kada se pojavio na premijeri filma "Ko živ ko mrtav" u Vrnjačkoj Banji.

Srpski pjevač Nikola Nemešević Nemeš hrvatskoj javnosti najpoznatiji je po sudjelovanju u jednom reality showu davne 2011. godine, u kojem je zaveo i Marijanu Črvljak, danas Seifert, koja se već više od godinu dana vodi kao nestala osoba.

Nemeš je snimljen na premijeri filma "Ko živ ko mrtav" u Vrnjačkoj Banji gdje je svojim neobičnim stajlingom i zgodnim izgledom privukao pozornost. Nosio je prljavo bijele elegantne hlače na koje je kombinirao šarenu košulju, a u rukama je nosio zeleni sako. Zavodljivi pogledi na fotografijama još su dodatno povisili temperaturu njegovih obožavateljica.

Fotografije ovog beogradskog zavodnika možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Nemeša dugo nije bilo u hrvatskim medijima, no čini se da je Hrvatska zauzela posebno mjesto u njegovu srcu jer je u svojoj posljednjoj pjesmi "Samo amore" opjevao našu obalu, točnije Istru.

Nemeš se prošle godine oglasio i oko nestanka bivše supruge Marijane.

"Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj", kazao je tada za srpski Telegraf.

Marijana i Nemeš upoznali su se u showu Big Brother. Nakon završetka showa i osvojene pobjede, Marijana se rastala od Ivana i nastavila vezu Nemešom. Iako su im u početku cvjetale ruže, pričalo se da su prekinuli 2014. godine, no onda su sve iznenadili vjenčanjem koje su pokušali sakriti od javnosti. Vjenčali su se u Novigradu, ali ta priča nije dugo potrajala jer su se rastali osam mjeseci kasnije. O razlozima prekida nisu pričali.

Marijana se nakon razvoda od Nemeša udala za Karla Seiferta, s kojim je dobila i sina, a upravo je suprug prijavio njezin nestanak policiji.

Podsjetimo, Marijana Seifert nestala je u noći 26. travnja 2022. kada je otišla iz doma na Savici u Zagrebu, gdje je živjela s obitelji. Na Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč silnoj potrazi još nije pronađena. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević +26 Momčilo Otašević Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila novim potezom svoga Blooma, evo što je napravio čim je vidio harmonikaša: "Mora se to!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene