evo kako danas izgleda

Sjećate se fatalnog Nemeša? Dugo ga nismo vidjeli ni čuli, a sada je na pomalo neočekivan način pokazao koliko voli Hrvatsku!

Nikola Nemesević Nemeš Nikola Nemesević Nemeš Jurica Galoić/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Nemesević Nemeš Marijana Seifert, Nikola Nemesević Nemeš Nikola Nemesević Nemeš - 10 Nikola Nemesević Nemeš - 9 Nikola Nemesević Nemeš - 6 Nikola Nemesević Nemeš Nikola Nemesević Nemeš Nikola Nemesević Nemeš - 5 Nikola Nemesević Nemeš - 4 Nikola Nemesević Nemeš - 3 +5 Nikola Nemesević Nemeš - 2 Galerija

Nikola Nemešević Nemeš, srpski pjevač i bivši suprug nestale Marijane Seifert, svoju novu pjesmu posvetio je hrvatskoj obali.

Srpski pjevač Nikola Nemešević Nemeš hrvatskoj javnosti najpoznatiji je po sudjelovanju u reality showu "Big Brother" 2011. godine, u kojem je zaveo i Marijanu Črvljak, danas Seifert, koja se već više od godinu dana vodi kao nestala osoba.

U vrijeme kada su se zaljubili pred očima javnosti, ona je bila u braku s Ivanom Čvrljkom, s kojim je dobila i kćer.

Nakon završetka showa i pobjede, gdje je osvojila 786 tisuća kuna, Marijana se rastala od Ivana i nastavila vezu Nemešom. Iako su im u početku cvjetale ruže, pričalo se da su prekinuli 2014. godine, no onda su sve iznenadili vjenčanjem koje su pokušali sakriti od javnosti. Vjenčali su se u Novigradu, ali ta priča nije dugo potrajala jer su se rastali osam mjeseci kasnije. O razlozima prekida nisu pričali.

Nemeša dugo nije bilo u hrvatskim medijima, no čini se da je Hrvatska zauzela posebno mjesto u njegovu srcu jer je u svojoj posljednjoj pjesmi "Samo amore" opjevao našu obalu, točnije Istru.

Pjesmu je izdao pod umjetničkim imenom Boban Džunglica, a za portal Lifebuzz.hr objasnio je zašto je odlučio napisati ljubavnu pjesmu ovoj hrvatskoj regiji.

"Polovinom lipnja kreće prženje na asfaltu u Beogradu, poslovi već polako jenjavaju (u ovom našem multimedijskom svijetu), i ja osjetim u trenutku veliku potrebu otići u Istru da liječim mozak i dušu. Napišem tekst za pola sata, i cijela pjesma nastane za par dana. Želim reći, nije bilo planirano, nego je vrlo sirovo i spontano izašlo iz mene", kazao je Nemeš, koji iza sebe ima jedan pop-rock album te kratku karijeru opernog pjevača i radijskog voditelja.

Otkrio je i zašto je postao Boban Džunglica.

"Kad smo Nikolu istrošili, izmorili i zgadili mu eksponiranje, pojavio se Boban. Boban je pokupio sve najzabavnije i najgore od Nikole, i ništa mu nije glupo ni teško. Jedino što stalno forsira da se ide negdje dalje, to je malo naporno", objasnio je pjevač koji je danas oženjen i ima kćer, no obitelj uspješno skriva od javnosti.

Nemeš se prošle godine oglasio i oko nestanka bivše supruge Marijane.

"Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj", kazao je tada za srpski Telegraf.

Marijana se nakon razvoda od Nemeša udala za Karla Seiferta, s kojim je dobila i sina, a upravo je suprug prijavio njezin nestanak policiji.

Podsjetimo, Marijana Seifert nestala je u noći 26. travnja 2022. kada je otišla iz doma na Savici u Zagrebu, gdje je živjela s obitelji. Na Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč silnoj potrazi još nije pronađena. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Francia Raisa - 15 Francia Raisa - 13 Francia Raisa - 11 Francia Raisa - 10 +29 Francia Raisa - 8 Celebrity S njezinih raskošnih oblina bilo je teško skinuti pogled, no ovu atraktivnu ljepoticu svijet pamti i po jednoj dirljivoj gesti o kojoj se puno pisalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene