Bila je to velika ljubav

O neobjašnjivom nestanku Marijane iz Big Brothera oglasio se i Nemeš, njezin bivši suprug kojeg je upoznala u reality showu

Marijana Seifert Marijana Seifert Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 4 Marijana Seifert - 5 Marijana Seifert - 6 Marijana Seifert - 1 Nestanak Marijane Seifert +9 Nestala Marijana Seifert Galerija

Vijest o nestanku Marijane Seifert, koju svi pamte po prezimenu Čvrljak i kao pobjednicu Big Brothera 2011. godine, objavljena je u srijedu, a sada se oglasio i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš.

Marijana Seifert, javnosti poznata kao pobjednica Big Brothera 2011. godine, nestala je u srijedu s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu, a sada se o svemu oglasio i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je upoznala u spomenutom reality showu.

''Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj'', rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Marijana i Nemeš zaljubili su se tijekom sudjelovanja u Big Brotheru, a ona je tada već bila u braku s Ivanom Čvrljkom, s kojim ima i kćer.

No nakon završetka showa i pobjede, gdje je osvojila 786 tisuća kuna, Marijana se rastala od Ivana, a nastavila vezu Nemešom. Iako su im u početku cvjetale ruže, pričalo se da su prekinuli 2014. godine, no onda su sve iznenadili vjenčanjem koje su pokušali sakriti od javnosti. Vjenčali su se u Novigradu, ali ta priča nije dugo potrajala jer su se rastali osam mjeseci kasnije. O razlozima prekida nisu pričali.

Nakon svega Marijana se povukla iz medija, nagađalo se o njezinim vezama, a onda je upoznala sadašnjeg supruga Karla Seiferta, s kojim je dobila sina.

Upravo je Karlo njezin nestanak prijavio policiji i za Slobodnu Dalmaciju otkrio pokoji detalj o njezinu nestanku.

''Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće'', govori.

Kaže da je suprugu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio. Na pitanje je li je pokušao kontaktirati rekao je da su mobitel i svi njezini dokumenti kod policije. A je li ih policija pronašla negdje ili ih je Marijana imala sa sobom ili su ostali kod kuće?

''Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem'', zaključio je Karlo Seifert za Slobodnu Dalmaciju.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 +0 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene