Najgori intervju dosad?

Je li ovo novi najčudniji trenutak na Oscarima nakon šamara prošle godine? Pogledajte što je to Hugh Grant priredio plus-size manekenki!

Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Twitter/Screenshot 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Ashley Graham, Hugh Grant - 3 Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Hugh Grant Hugh Grant Ashley Graham - 4 +3 Ashley Graham Galerija

Hugh Grant bio je neugodan prema Ashley Graham dok joj je davao intervju na crvenom tepihu prije dodjele Oscara.

Trenutak o kojem društvene mreže bruje nakon ovogodišnje dodjele Oscara je neugodni intervju glumca Hugha Granta s voditeljicom na crvenom tepihu, plus-size manekenkom Ashley Graham.

Pogledaj i ovo Rihanna - 7 Baš blista! Rihanna nakon vijesti kojom je sve iznenadila, u prozirnom outfitu ponosno istaknula poveći trudnički trbuh

Naime, Hugha je Ashley zaustavila prije ceremonije kako bi mu postavila nekoliko pitanja, kao i brojnim njegovim kolegama, a inače šarmantni Britanac svojim je odgovorima, ali i načinom na koji je razgovarao s voditeljicom razočarao javnost.

Na sve je odgovarao što je kraće mogao, a usto je i nekoliko puta zakolutao očima dok je Ashley pričala.

Manekenka mu je prišla prpošno s pitanjem o njegovoj ulozi u hit-filmu "Nož u leđa: Glass Onion", na što joj je on odmah odrješito odgovorio: "Jedva se pojavljujem u filmu, svega tri sekunde."

"No sigurno si se zabavio na snimanju?" pokušala je Ashley, a od Hugha je dobila kolutanje očima uz komentar: "Erm... Zamalo."

Graham ga je zatim upitala što nosi, a Grant je nastavio u svojem tonu i odgovorio joj je: "Moje odijelo."

Glumčevo ponašanje izazvalo je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, a mnogi su čestitali manekenki što je ostala pristojna do kraja i nije se dala isprovocirati.

"Ovo je bilo neugodno gledati", "Ashey Graham zaslužuje počasnog Oscara jer je trpjela Hugha Granta", "Pokušavala li Hugh Grant dati najgori mogući intervju?", "Ovo je najneugodniji trenutak s Oscara nakon prošlogodišnjeg šamara", "Hugh Grant ponio se kao potpuni šu*ak prema Ashley Graham", neke su od brojnih reakcija s Twittera, no bilo je i onih koji su podržali Granta i zaključili da je njegov intervju bio prava umjetnost.

Što vi mislite?

Je li Hugh Grant bio bezobrazan prema Ashley Graham?

  • DA
  • NE

Ukupno glasova:

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 1 Nicole Kidman, Keith Urban - 2 Nicole Kidman, Keith Urban - 3 +25 Nicole Kidman, Keith Urban - 4 Celebrity Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 +29 Deniss i Jakov - 2 Celebrity Hrvatska Megan Fox i njezin partner poslije ispadanja iz Plesa sa zvijezdama ovako su se oprostili od showa: ''Malo je tuga, ali što je, tu je...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene