''Moja čarolija''

Omiljeni lik iz naše najgledanije serije raznježio je pratitelje fotkama s kćerkicom, malena je u ljetu s tatom itekako uživala!

Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Momčilo Otašević - 1 +19 Momčilo Otašević Galerija

Momčilo Otašević raznježio je svoje pratitelje nizom fotografija sa kćerkicom Mašom, evo kako su njih dvoje proveli zajedničko ljeto.

Crnogorski glumac i zvijezda naše serije ''Kumovi'' Momčilo Otašević podijelio je niz novih fotografija sa kćerkicom Mašom i raznježio svoje pratitelje.

Koliko je obožava, Momčilo nikad ne skriva, a sada je objavom pokazao kako su zajedno proveli ljeto u kojem je Maša napunila i pet godina.

''Moja čarolija'', napisao je uz fotografije na kojima zajedno rone, voze se brodom, a na jednoj od njih glumac je kćerkicu na plaži bacio u zrak i hvatao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

 

Inače, Momčilo je Mašu dobio u braku s glumicom Jelenom Perčin, a osim Maše imaju i sina Jakšu.

 

Podsjetimo, početkom ove godine Jelena je objavom na Instagramu potvrdila da se ona i Otašević razvode nakon pet godina braka. Zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

Inače, Momčilo već godinama ima simpatije hrvatske i regionalne javnosti nakon što se proslavio u nizu naših serija, a trenutno ga možemo gledati u novoj sezoni najgledanije domaće serije ''Kumovi''.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 4 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 5 +16 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 2 Celebrity Prije 35 godina obećali su si ljubav i vjernost, a nije ih poljuljala čak ni prekasno utvrđena činjenica da su zapravo rođaci!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput na Instagramu - 6 +27 Maja Šuput na Instagramu - 7 Celebrity Šuput pokazala kolege iz benda nakon tri neprospavane noći i otkrila što rade u backstageu: ''Ovakva je situacija…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene