Jako lijepo!

Jelena Perčin ima novi razlog za sreću i ne krije koliko joj to znači, a čestitke se nižu jedna za drugom!

Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Mara Bratoš i Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 2 Galerija

Jelena Perčin pohvalila se na društvenim mrežama uspjehom kćeri Lote koja je osvojila prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju.

Naša glumica Jelena Perčin ovih dana ima razloga biti itekako ponosna i sretna, i to nakon što je njezina kći Lota osvojila prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju za kadete u Osijeku.

Jelena je tu vijest objavila na profilu na Instagramu gdje je objavila fotografije, a pokazala je i kako je Lota proslavila pobjedu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

"Lutka", "Bravo ljepoto mamina! Bravo mama", "Čestitke", "Rastura, bravo Lota", "Predivna je! Ljubim vas divnice moje", "Bravooooo Lota", neke su od čestitki koje je dobila.

Jelena je nedavno u objavama otkrila i da je Lota osvojila čak dva zlatna pehara na 67. Lipanjskom turniru i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju, na kojem se natjecala sa svojim konjem Vedettom von Pferdheimom.

Jelena je Lotu dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, dok je s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se nedavno razvela dobila kćer Mašu i sina Jakšu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 4 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Celebrity Gornji dio badića nije joj posve prekrio bujne grudi, a njezin sedam godina mlađi zaručnik ne odvaja se od nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene