"nije lako igrati se s njim"

Prepoznajete li našu slatku pjevačicu kao legendarnog glazbenika? Bilo ju je dosta strah ovog zadatka!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 5 Mia Negovetić - 6 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić kao Gibonni, TLZP - 22 Mia Negovetić kao Gibonni, TLZP - 21 Mia Negovetić kao Gibonni, TLZP - 20 Mia Negovetić kao Gibonni, TLZP - 19 +17 Mia Negovetić kao Gibonni, TLZP - 18 Galerija

Mia Negovetić se u jedanaestoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u Gibonnija.

Naša pjevačica Mia Negovetić dobila je zadatak u jedanestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirati se u legendarnog Zlatana Stipišića Gibonnija.

"Zadovoljna, a ustvari me bilo jako strah jer ipak je Gibonni jako štovani artist. Čovjek je veliki glazbenik i nije lako igrati se s njim. Nemoguće je izimitirati njegov vokal. Od sebe očekujem da se ne raspadnem, pjesma mi je definitivno prirasla srcu i jako mi je drago što sam je dobila", priznala je emotivna Mia uoči transformacije.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 2 Celebrity Mia Negovetić ukrasila je svoje tijelo novom tetovažom na neuobičajenom mjestu, na sebi već ima pozamašnu kolekciju crteža!

"Donijela si sve što je trebalo. Gibonnija znamo kao čovjeka, top profesionalca prema svom načinu rada i od kojeg bi svi imali nešto za naučit. A sad ono što bi mi laici mogli uživat od Gibonnija, ti si nam omogućila", rekao je Goran Navojec.

"Jako lijepo, lijepa pjesma, lijepa emocija", pohvalio ju je Enis Bešlagić.

"Gljiva ti nije dala lak zadatak zato što Gibonni pripada onoj kategoriji čiji je vokal nemoguće imitirati, a ti si to izvela koliko si mogla i mi smo u tome uživali", poručio joj je Mario Roth.

Pogledaji ovo Mia Negovetić, TLZP inMagazin Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

"Vjerujem i nadam se da si svjesna koliko si talenat, koliko su tvoje mogućnosti, ali i prije ovog showa koji ti je došao kao točkica na i. Jednostavno tu se nema što reći, nego da si genijalna, da sve profesionalno i s guštom to odradiš. Bila si odlična", zaključila je Minea.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene