Sviđa li vam se?

Mia Negovetić ukrasila je svoje tijelo novom tetovažom na neuobičajenom mjestu, na sebi već ima pozamašnu kolekciju crteža!

Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 2 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i Marco Cuccurin - 2 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 4 In Magazin: Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Mia Negovetić na Instagramu - 4 Mia Negovetić na Instagramu - 1 Mia Negovetić In Magazin: Mia Negovetić - 4 +26 Mia Negovetić Galerija

Mia Negovetić svoje je tijelo ukrasila novim tetovažama i to na nesvakidašnjem mjestu, pogledajte što je odlučila nacrtati.

Naša pjevačica i natjecateljica showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Mia Negovetić pohvalila se novim ukrasom na svom tijelu.

Već je otprije poznato da Mia voli tetovaže i pirsinge, a sada je odlučila tetovirati i još nekoliko novih tetovaža, a odabrala je i nesvakidašnje mjesto.

Naime, Mia je tetovirala svoje prste i gornji dio šake, a kako to izgleda pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKKA ༶ DOTT (@nikkadott)

Sviđaju li vam se nove Mijine tetovaže?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

''Sad bi i ja kad je vidim'', napisao joj je kolega iz showa Luciano Plazibat, a javio joj se i dobar prijatelj i naš influencer Marco Cuccurin: ''Ma predivno!''.

Marco i Mia imaju i iste tetovaže koje su si posvetili nakon pobjede u jednom pjevačkom showu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Miju svi pamte kao slatku djevojčicu s naočalama koja je pjevala himnu davne 2015. godine, no otada se puno promijenila. Prvu tetovažu napravila je s 18 godina na rebrima, a ima i pirsinge na pupku i nosu.

''Uvijek me fasciniralo to kako možeš kroz neki crtež, kroz umjetnost ispričat neku priču, i u biti ja si iskreiram priču koja mi je u životu bila jedna velika stepenica za preći, tako sam i napravila prvu veću tetovažu na leđima. Može biti autentično, i ti pirsevi i to, obožavam nakit generalno'', zaključila je Mia jednom za In magazin.

"To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom na to da sam na sceni od 11. godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao curicu koja pjeva himnu", dodala je Mia.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 2 Celebrity Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Često voli eksperimentirati i s kosom, a dosad je promijenila već nekoliko boja i frizura.

Inače, Miju trenutno gledamo u popularnom domaćem showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a svojim transformacijama svaki put ostavlja bez daha.

Pogledaji ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 Celebrity Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

Dosad je pobijedila kao Damiano David iz grupe Maneskin, a maskirala se još u Hari Mata Harija, Soolkinga, Chanel Terrero, Alexandera Rybaka, Miroslava Škoru, Lepu Brenu, Vannu i Arianu Grande.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i prijateljica - 5 Nives Celzijus i prijateljica - 6 Nives Celzijus i prijateljica - 4 Nives Celzijus i prijateljica - 2 +30 Nives Celzijus i prijateljica - 1 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene