Brutalni mišići!

Brat našeg slavnog pjevača pohvalio se isklesanim torzom, ali i novom frizurom koja ga je potpuno izmijenila: ''Izvini, pa što je ovo!?''

Matteo Cetinski - 5 Matteo Cetinski - 5 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski - 3 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 4 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 4 Matteo Cetinski - 2 +16 Matteo Cetinski - 1 Galerija

Brat našeg velikog glazbenika Tonyja Cetinskog Matteo Cetinski pokazao je novi imidž i isklesan torzo, mnogi ga na prvu nisu prepoznali.

Brat našeg uspješnog pjevača Tonyja Cetinskog Matteo Cetinski voli se pohvaliti svojim fotografijama na društvenim mrežama, a ovog puta raspametio je pratitelje novom objavom bez majice.

Pogledaji ovo Matteo Cetinski - 1 inMagazin Hitova koji su ga 90-ih doveli doveli na vrhunac popularnosti svi se sjećaju, a poslije povlačenja sa scene spremio je nešto novo

Na pješčanoj plaži, u kupaćim hlačicama i sa sunčanim naočalama na licu Matteo se fotografirao iz ptičje perspektive, a svi su gledali samo u njegove isklesane pločice.

No, još nešto privuklo je veliku pozornost. Matteo je pustio kosu i sada ima crne kovrče, a zbog njih ga ni mnogi pratitelji na prvu nisu prepoznali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matteo Cetinski (@matteo.cetinski)

''Izvinite, ali ne izvinite!!!'', ''Pa što je ovo'', ''Nisam te prepoznao…'', ''Prezgodan'', ''Mijau'', pisali su mu u komentarima.

Matteo i njegov brat Tony vrlo su slični po izgledu, a iako se ranije i on bavio glazbom, Matteo se posljednjih godina posvetio dizajniranju interijera i nakita, restauriranju te slikanju.

"Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama, odmorim se od mozga", objasnio je Matteo pretprošle godine za IN magazin.

Pogledaji ovo Tony Cetinski i Maša Maša Gavranić Celebrity Tony Cetinski progovorio o svojoj ulozi djeda i otkrio kako ga unučica zove: "Ne prođe dan da se ne čujemo"

U javnosti se rijetko pojavljuje, ali na društvenim mrežama često se voli pohvaliti kako provodi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William +28 Kate Middleton, princ William Celebrity Bliska prijateljica Kate Middleton otkrila je detalje iz braka princeze otkako je bolesna: ''Prolaze kroz pakao...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney - 10 George Clooney - 8 George Clooney - 6 George Clooney - 7 +26 George Clooney - 3 Celebrity Najnovije fotografije obožavanog šarmera šokirale su javnost, ispijenog lica trčao je šumom, a nešto je na njemu bilo znatno drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene