Burni dani su iza njega

Slavni glumac osvanuo s crnim križem na čelu, kaže da je za to imao važan razlog: "To je još veći grijeh"

Mark Wahlberg Mark Wahlberg Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 2 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 1 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 3 Mark Wahlberg +6 Mark Wahlberg i Rhea Durham Galerija

Mark Wahlberg pojavio se s nacrtanim križem na čelu u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je otvoreno progovorio o vjeri.

Holivudski glumac Mark Wahlberg iznenadio je svojim pojavljivanjem u Today Showu u kojem se pojavio s neuobičajenim detaljem na licu koji je sve pomalo začudio.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg i Rhea Durham - 4 Strog režim U 53. godini ima torzo kakvim može posramiti upola mlađe kolege, a evo što sve radi kako bi izgledao ovako isklesano!

Naime, 51-godišnji Mark na gostovanje je stigao s nacrtanim simbolom crnog križa na čelu i to kako bi na svoj način obilježio početak korizme. Rekao je pritom da njegova vjera nije popularna u Hollywoodu, ali da je on ne može zanijekati jer bi to bio još veći grijeh. Dodao je i kako je uvijek otvoreno pričao o tome, ali da se ne želi nikome nametati kao i to da mu je katoličanstvo omogućilo da postane bolja verzija sebe.

"Uvijek sam govorio o svojoj vjeri. To je ravnoteža. Ne želim to nikome nabiti na nos, ali ne poričem svoju vjeru. To je još veći grijeh. Znate, to nije popularno u mojoj industriji, ali ne mogu zanijekati svoju vjeru. Važno mi je to podijeliti s ljudima. Vjera mi je sve i puno toga mi je omogućila. Bog nije došao spasiti svece, došao je spasiti grešnike. Svi smo u životu imali problema i želimo biti bolje verzije samih sebe, a kroz fokusiranje na svoju vjeru to mi je omogućeno", izjavio je Mark.

Wahlbergova obitelj je katolička, a njegov sin Michael primio je sakrament svete krizme u srpnju prošle godine, a vjera je važna i njegovoj supruzi Rhei Durham, a osim Michaela u duhu vjere odgajaju i kćeri Ellu i Grace te sina Brendana.

A čini se da je Mark u vjeri zaista pronašao spas i postao bolji čovjek nakon burne prošlosti i skandala koje je izazivao u javnosti. Tako je u travnju 1988. godine napao sredovječnog Vijetnamca po imenu Thanh Lam nazivajući ga vijetnamskim "jebenim *ranjem" prije nego što ga je udario i onesvijestio drvenim štapom. Kasnije tog dana napao je drugog čovjeka po imenu Hoa Trinh kojeg je udario šakom u oko, nakon čega je uhićen.

U lipnju 1986. godine, Mark i njegova tri prijatelja trčali su za troje malenih afroamerikanca, "ubij crnju" i gađali ih kamenjem. Sljedećeg dana su pratili grupu školske djece tijekom izleta na plaži i dovikivali im rasne epitete, gađali ih kamenjem te pozivali druge bijele muškarce koji su im se pridružili.

U kolovozu 1986. godine protiv njega je podignuta građanska tužba zbog kršenja građanskih prava njegovih žrtava, a mjesec dana kasnije postignuta je nagodba.

U kolovozu 1992. godine Mark je slomio čeljust susjedu i kada je, kako sudski dokumenti navode, bez provokacije ili povoda žestoko i opetovano udarao čovjeka nogom u lice dok je drugi muškarac držao žrtvu na tlu.

Ti dani su njegova daleka prošlost i svi se nadaju da će tako i ostati te da je stvarno požalio i otkrio bolju verziju sebe.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić +11 Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić komentirao zabranu koncerta narodnjaka u Puli i Osijeku pa ukazao na jedan apsurd: "Ništa oko čega bismo se trebali brinuti"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena +20 Lepa Brena Celebrity Bez šminke i u trenirci: Lepa Brena snimljena ispred bolnice u nesvakidašnjem izdanju, poznato je i zašto je bila tamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene