Nije to za svakoga

U 53. godini pokazao mišiće kakvi se ne viđaju svaki dan, a otkrio i kako mu uspijeva ovako izgledati: "Zahvaljujte i slavite Gospodina!"

Mark Wahlberg - 6 Mark Wahlberg - 6 Mark Wahlberg/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 3 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 4 Mark Wahlberg - 5 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 3 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 2 +14 Mark Wahlberg - 2 Galerija

Mark Wahlberg pokazao isklesano tijelo u 53. godini, ali i kako održava top-formu na kojoj mu mnogi zavide.

Holivudski glumac Mark Wahlberg svojim je obožavateljima priredio posebnu poslasticu povodom američkog Dana zahvalnosti i to skinuvši se za novu objavu na Instagramu, koja je raspametila njegove pratitelje.

Zvijezda "Transformera" pokazala je isklesane mišiće i torzo kojima se može pohvaliti u 53. godini i jedan od načina na koje održava takvu formu. U videu koji je objavio ulazi polugol u ledenu vodu i usput čestita svojoj kćeri Grace na uspjehu koji je ostvarila u preponskom skakanju, a zatim se osvrnuo i na svoju vjeru te se prekrižio i poslao jasnu poruku.

"Zapamtite ovaj dan, svaki dan, zahvaljujte i slavite Gospodina. Danas sam zakasnio, ali ulazim. Vidimo se u teretani", govori Mark u videu u kojem je otkrio i da temperature vode u koju je ušao iznosi tek 4 Celzijeva stupnja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Glumac je poznat po svojoj ljubavi prema fitnesu i vježbanju, a ledena kupka jedna je od njegovih metoda za liječenje bolova i upala mišića. Ranije je otkrio kako voli održavati formu priznajući da se budi oko 4 sata ujutro i svakodnevno uzima niz dodataka prehrani, uključujući vitamine C i D i kurkumu. Također se pridržava stroge dijete i jede samo između 12 i 18 sati.

Mark je u posljednje vrijeme vrlo posvećen vjeri, u njoj je pronašao spas i postao bolji čovjek nakon burne prošlosti i skandala koje je izazivao u javnosti. U travnju 1988. godine napao je sredovječnog Vijetnamca po imenu Thanh Lam nazivajući ga vijetnamskim "je*enim s*anjem" prije nego što ga je udario i onesvijestio drvenim štapom. Kasnije tog dana napao je drugog čovjeka po imenu Hoa Trinh, kojeg je udario šakom u oko, a nakon toga je uhićen.

U lipnju 1986. godine Mark i njegova tri prijatelja trčali su za troje malenih Afroamerikanca, vikali "ubij crnju" i gađali ih kamenjem. Sljedećeg dana pratili su grupu školske djece tijekom izleta na plaži i dovikivali im rasne epitete, gađali ih kamenjem te pozivali druge bijele muškarce koji su im se pridružili.

U kolovozu 1986. godine protiv njega je podignuta građanska tužba zbog kršenja građanskih prava njegovih žrtava, a mjesec dana kasnije postignuta je nagodba.

U kolovozu 1992. godine Mark je slomio čeljust susjedu i kada je, kako sudski dokumenti navode, bez provokacije ili povoda žestoko i opetovano udarao čovjeka nogom u lice dok je drugi muškarac držao žrtvu na tlu.

Ti su dani njegova daleka prošlost i svi se nadaju da će tako i ostati te da je stvarno požalio i otkrio bolju verziju sebe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene