kevin i njegova mama

Emotivan susret zvijezda omiljenog božićnog filma: Nisu mogli zadržati suze, a prizori će svakoga raznježiti!

Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Brenda Song Macaulay Culkin i Brenda Song Macaulay Culkin Macaulay Culkin Macaulay Culkin i Brenda Song - 1 +16 Macaulay Culkin i Brenda Song - 2 Galerija

Macaulay Culkin dobio je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a došla ga je pordžati i njegova filmska mama Catherine O'Hara, koja je održala emotivan govor.

Macaulay Culkin, koji je glumio osmogodišnjeg Kevina McCallistera u božićnom filmu "Sam u kući", dobio je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih u Los Angelesu, javlja BBC.

Na ceremoniji u petak ponovno se susreo s glumicom Catherine O'Hara, koja je glumila njegovu majku u hit filmu iz 1990. godine.

"Zaslužuješ svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. I hvala ti što si uključio mene, svoju lažnu mamu, koja te ostavila samog kod kuće, ne jednom, nego dva puta, da sudjelujem u ovoj sretnoj prigodi. Ponosna sam na tebe", rekla je O'Hara.

Nakon toga su se prisno zagrlili, a Macaulay je brisao suze s lica.

Culkinu se također pridružila njegova zaručnica, glumica Brenda Song s njihova dva mala sina.

Svojoj zaručnici zahvalio se u emotivnom govoru.

"Ti si apsolutno moje sve. Moja šampionka. Jedina osoba koja je danas sretnija od mene. Nisi samo najbolja žena koju znam, nego i najbolja osoba", rekao je Macaulay u suzama.

Culkin je rekao i da mu je ova ukazana čast važna kao ocu.

Blagdanski klasik "Sam u kući" i danas je jednako popularan kao i davne 1990. godine kad je prvi puta prikazan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +35 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Celebrity Evo kako se Prijović ponijela prema obožavateljici koju su zaštitari odvukli s pozornice: "Nema veze, mogla si…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene