incident na prvom koncertu

Evo kako se Prijović ponijela prema obožavateljici koju su zaštitari odvukli s pozornice: "Nema veze, mogla si…"

Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Vanesa Pandzic/Cropix 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 +29 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Galerija

Aleksandra Prijović je nakon prvog koncerta u Areni Zagreb komentirala obožavateljicu koja se pokušala popeti na pozornicu.

Prvi od pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb nije prošao bez incidenta.

Naime, tijekom koncerta jedna se obožavateljica zatrčala prema Aleksandri, no oprije nego što je došla do nje, zaštitari su je maknuli s pozornice.

Aleksandra je za vrijeme nastupa shvatila da se nešto događa i pitala je zaštitare gdje je djevojka, no obožavateljica je već tada bila udaljena od pozornice. "Nema veze, mogla si biti na pozornici i biti kod mene", poručila je pjevačica na mikrofon.

Incident je komentirala i na konferenciji za medije nakon koncerta.

"Krenula je neka djevojka na pozornicu, što se naravno događa na koncertima. Kada sam shvatila što se događa, bilo mi je žao sto se popela i što ustvari nije došla do mene. Kada sam joj rekla da dođe, više ju nisam vidjela", rekla je Aleksandra.

"Razni ljudi mi prilaze, uvijek mi je drago kada to vidim. Nekada se osjećam neugodno kada netko plače zbog mene, stanem kao 'čekaj, što', ali drago mi je zbog toga. Bilo je tu i tetovaža i svega, svakako mi to puno znači", komentirala je svoje obožavatelje.

Aleksandri su gosti na prvom koncertu bili Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić, a komentirala je i nagađanja da će joj se na jednom od koncerata u Areni pridružiti i Jelena Rozga.

"Njenu podršku imam, a hoće li biti gost na koncertima u Zagrebu, ne bi otkrivala to", tajnovito je rekla.

Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović postavio je izuzetno visoku ljestvicu ostalima. Arena je bila popunjena do zadnjeg mjesta, a svi su uglas pjevali njezine najveće hitove.

 

Aleksandra će svaku večer do srijede, izuzev utorka, zabavljati obožavatelje u Areni Zagreb, a svih pet koncerata je rasprodano.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Cuglin - 1 Ana Maria Cuglin - 3 Ana Maria Cuglin - 2 Ana Maria Cuglin - 1 +25 Ana Maria Cuglin - 3 Zanimljivosti Ana-Maria je nedavno napustila MasterChef kuhinju, no sada ipak ima razlog za slavlje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene