može li ovo nadmašiti?

Pogledajte spektakularne prizore s prvog koncerta Aleksandre Prijović u Zagrebu, Arena je bila popunjena do zadnjeg mjesta!

Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Vanesa Pandzic/Cropix 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 10 +28 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 11 Galerija

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović, čim je izašla na pozornicu ispred prepune zagrebačke Arene, u trans je bacila publiku koja je u hrvatsku metropolu stigla iz cijele regije.

Sada je sigurno, Aleksandra Prijović je apsolutna rekorderka Arene Zagreb, a to potvrđuje nevjerojatna količina vjernih fanova koji su sinkronizirano pjevali njezine hitove od samog početka koncerta!

Simbolično, prvi koncert Aleksandra je započela stihom koji nosi ime regionalne turneje "Od istoka do zapada", iz svog prvog hita "Za nas kasno je".

Emotivna Aleksandra svojim obraćanjem nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Dobra večer Zagreb! Moram vam priznati jednu stvar, pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kada trebam izaći ispred svoju publiku, ali imajući u vidu sve ovo što se izdogađalo u posljednjih par mjeseci shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala. Hvala od srca za ljubav i za podršku i hvala što smo zajedno napravili nešto što nikada do sada nije viđeno. Ja ću vam vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, svojim srcem i dušom i potruditi da se dobro zabavite."

Hitovi u Areni samo su se nizali - "Testament", "Ja sam odlično", "Totalna anestezija". Pjesmu "Kuća strave" istaknula je kao posebnu pjesmu koja je izašla iz njezine kuće. Naime, ovu prekrasnu baladu napisao je njezin suprug Filip Živojinović.

Svaku pjesmu izvodila je uglas sa svojom publikom, koja je neumorno i plesala bez pauze!

Na pozornici joj se pridružio i legendarni pjevač Aco Pejović, inače Aleksandrin vjenčani kum.

"Volim te i hvala ti za sve", poručila je Aleksandra Pejoviću, koji joj je uzvratio jednakom mjerom.

A u društvu kolege Željka Samardžića otpjevala je njegovu "Grlicu".

Najemotivniji trenutak dogodio se kada je na pozornicu za ruku izvela četverogodišnjeg sina Aleksandra koji je bio uz majku dok je ona izvodila "Zvuk tišine".

"Aki je maloprije rekao da želi izaći sa mnom na binu, ja nisam mogla reći ne." Zajedno su uputili poljubac zagrebačkoj publici, cijelo vrijeme ih je s ekrana bodrio tata Filip.

Treći gost bio je skladatelj i producent Dejan Kostić koji je s Aleksandrom otpjevao njihov duet "Ludnica".

Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović postavio je izuzetno visoku ljestvicu ostalima. Neopisiva atmosfera i emocije obuzeli su zagrebačku Arenu i bila je ovo noć za pamćenje.

Nakon nastupa, pjevačica je održala konferenciju za medije na kojoj je podijelila svoje dojmove.

"I vama i svima želim da plačete kao i ja. To je od sreće, ljepote, ponosa da mogu ovo doživjeti" rekla je pa je dodala kako joj je bitno da je obitelj uz nju.

"Ja trenutno živim svoje snove. Uvijek sam vjerovala da se isplati ići svojim putem. Trudit ću se nastavit radit ovako kako sam sada radila i napredovati. Trenutno sam toliko sretna na svemu što se događa i idem dalje", poručila je.

Otkrila je i kako je uspjela dovući kolege na pozornicu.

"Meni je jako drago i velika je čast da vam netko dođe s vama zapjevati. Dosad me nitko nije odbio, tako da sretna sam", kazala je te je naglasila i kako je sretna što pjesme koje je slušala kao mala sada izvodi na pozornici sa svojim idolima.

Komentirala je i nagađanja da će joj se na jednom od koncerata u Areni pridružiti i Jelena Rozga.

"Njenu podršku imam, a hoće li biti gost na koncertima u Zagrebu, ne bi otkrivala to", tajnovito je rekla.

Poručila je i da se raduje preostalim koncertima i da joj publika daje svu potrebnu energiju.

Aleksandra će svaku večer do srijede, izuzev utorka, zabavljati obožavatelje u Areni Zagreb, a svih pet koncerata je rasprodano.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Momčilo Gurović na koncertu Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb +20 Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Celebrity I Marko Grubnić došao je na koncert Aleksandre Prijović, a fotografima nije mogao promaknuti ni u prepunoj Areni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Cuglin - 1 Ana Maria Cuglin - 3 Ana Maria Cuglin - 2 Ana Maria Cuglin - 1 +25 Ana Maria Cuglin - 3 Zanimljivosti Ana-Maria je nedavno napustila MasterChef kuhinju, no sada ipak ima razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene