"rekao da želi izaći sa mnom"

Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +19 Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Galerija

Aleksandri Prijović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se četverogodišnji sin Aleksandar.

Napokon se dogodilo ono što su mnogi mjesecima očekivali, otkako su puštene prve ulaznice u prodaju. Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović, čim je izašla na pozornicu ispred prepune zagrebačke Arene, u trans je bacila publiku koja je u hrvatsku metropolu stigla iz cijele regije.

Sada je sigurno – Aleksandra Prijović je apsolutna rekorderka Arene Zagreb, a to potvrđuje nevjerojatna količina vjernih fanova koji sinkronizirano pjevaju njezine hitove od samog početka koncerta! Simbolično – prvi koncert godine Aleksandra je započela stihom koji nosi ime regionalne turneje - Od istoka do zapada, iz svog prvog hita "Za nas kasno je".

Emotivna Aleksandra svojim obraćanjem nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Dobra večer Zagreb! Moram vam priznati jednu stvar, pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kada trebam izaći ispred svoju publiku, ali imajući u vidu sve ovo što se izdogađalo u posljednjih par mjeseci shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala. Hvala od srca za ljubav i za podršku i hvala što smo zajedno napravili nešto što nikada do sada nije viđeno. Ja ću vam vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, svojim srcem i dušom i potruditi da se dobro zabavite", poručila je.

Hitovi u Areni samo su se nizali. "Testament", "Ja sam odlično", "Totalna anestezija". Pjesmu "Kuća strave" istaknula je kao posebnu pjesmu koja je izašla iz njezine kuće. Naime, ovu prekrasnu baladu napisao je njezin suprug Filip Živojinović.

Na pozornici joj se pridružio i legendarni pjevač Aco Pejović, inače Aleksandrin vjenčani kum.

"Volim te i hvala ti za sve", poručila je Aleksandra Pejoviću, koji joj je uzvratio jednakom mjerom.

A u društvu kolege Željka Samardžića otpjevala je njegovu "Grlicu".

Najemotivniji trenutak dogodio se kada je na pozornicu za ruku izvela četverogodišnjeg sina Aleksandra koji je bio uz majku dok je ona izvodila "Zvuk tišine".

"Aki je maloprije rekao da želi izaći sa mnom na binu, ja nisam mogla reći ne", rekla je. Zajedno su uputili poljubac zagrebačkoj publici, cijelo vrijeme ih je s ekrana bodrio tata Filip.

Treći gost bio je skladatelj i producent Dejan Kostić koji je s Aleksandrom otpjevao njihov duet "Ludnica".

Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović postavio je izuzetno visoku ljestvicu ostalima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović +26 Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Celebrity Evo koja bi se hrvatska pjevačica trebala pridružiti Aleksandri Prijović na jednom od koncerata u Areni Zagreb!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Cuglin - 1 Ana Maria Cuglin - 3 Ana Maria Cuglin - 2 Ana Maria Cuglin - 1 +25 Ana Maria Cuglin - 3 Zanimljivosti Ana-Maria je nedavno napustila MasterChef kuhinju, no sada ipak ima razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene