kako su slatki!

Aleksandra Prijović i suprug prepustili se nježnostima u javnosti, na ovakve prizore od njih nismo navikli!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović M.M./ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 1 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 3 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Tamara Vučić, Jovana Joksimović, Nataša Vulin Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 9 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 8 +20 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 7 Galerija

Supružnici Aleksandra Prijović i Filip Živojinović snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti na promociji ove kolekcije brenda njegove pomajke Lepe Brene.

Obitelj Lepe Brene okupila se na promociji nove kolekcije njezina brenda Lady B u Beogradu.

Podršku joj je pružio i posinak Filip Živojinović, kojeg je njezin suprug Boba dobio s prvom suprugom Zoricom Nakić, a s njim je došla i njegova supruga Aleksandra Prijović, pjevačica koja je ove godine rasprodala pet Arena Zagreb.

Aleksandra i Filip u braku su već pet godina, no sada su pokazali da su još zaljubljeni jednu u drugo kao i prvog dana. Par su fotografi ulovili dok su izmjenjivali nježnosti, što inače nemaju običaj raditi u javnosti. No, čini se da ovaj put nisu uspjeli suzdržati i prepustili su se strastima, ne mareći uopće za nikoga oko sebe, osim jedno za drugo.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Inače, Aleksandra i Filip vjenčali su se u lipnju 2018. godine u Beogradu, nakon tri godine veze. Svatovi su se prvo okupili pred kućom Živojinovića i Brene, a zatim su u kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je održano vjenčanje.

Na svadbi je bilo više od 900 uzvanika, a za sigurnost se brinulo 60 zaštitara. Manje od godinu dana nakon vjenčanja, točnije u ožujku 2019. godine, dobili su sinčića Aleksandra.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene