Nevjerojatni prizori iz Arene

Prijović nadmašila očekivanja i priredila spektakl za pamćenje, evo i tko je zapjevao s njom: "Došao je iako je bolestan!"

Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Igor Soban/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +12 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Galerija

Pogledajte nevjerojatne prizore iz zagrebačke Arene na prvom koncertu Aleksandre Prijović.

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb opravdao je sva očekivanja, te ih je čak i nadmašio.

Aleksandra je koncert otvorila pjesmom "Za nas kasno je", nakon koje se obratila publici.

"Dobra večer Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred svoju publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću uzvratiti na jedini način na koji mogu, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve. Volim vas", poručila je s pozornice u srebrnoj haljini.

Na pozornici su joj se pridružili Aco Pejović i Željko Samardžić.

S Acom je izvela njihovu zajedničku pjesmu Litar vina, litar krvi, a zatim je on nastavio sa svojim hitovima.

"Čast i zadovoljstvo mi je što si tu sa mnom", rekla mu je Aleksandra. "Iako si bolestan, došao si. Ovo ti nikada neću zaboraviti", dodala je.

Željko Samardžić zapjevao je svoje hitove među kojima su "Grlica", "Možda" i "Ljubavnik".

"Vaše pjesme sam slušala kao mala i sada kada stojimo ovdje zajedno ne mogu vjerovati što se događa. Nikada, ali nikada nisam mogla zamisliti da ću imati tu čast dijeliti s Vama binu", rekla je Aleksandra Samardžiću.

Fotografije s koncerta pogledajte u galeriji, a djelić atmosfere s koncerta donosimo i u pričama na našem Instagram profilu.

Na koncertu su fotografi snimili i našeg stilista Marka Grubnića, koji se istaknuo u masi.

Aleksandra će svaku večer do srijede, izuzev utorka, zabavljati obožavatelje u Areni Zagreb, a svih pet koncerata je rasprodano.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Cuglin - 1 Ana Maria Cuglin - 3 Ana Maria Cuglin - 2 Ana Maria Cuglin - 1 +25 Ana Maria Cuglin - 3 Zanimljivosti Ana-Maria je nedavno napustila MasterChef kuhinju, no sada ipak ima razlog za slavlje!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +9 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene