Sretniji su no ikad

Njihovoj ljubavi svi su predviđali brzi kraj, a dva desetljeća mlađu šarmantni glumac uspio je osvojiti sa svojih 60 godina!

Harrison Ford i Calista Flockhart - 8 Harrison Ford i Calista Flockhart - 8 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart - 9 Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Harrison Ford i Calista Flockhart - 3 Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Harrison Ford i Calista Flockhart - 5 Harrison Ford i Calista Flockhart - 6 Harrison Ford i Calista Flockhart - 10 Harrison Ford i Calista Flockhart - 9 Harrison Ford Harrison Ford +19 Harrison Ford i Calista Flockhart - 6 Galerija

Harrison Forfd i Calista Flockhart zajedno su više od 20 godina, a svojim primjerom dokazali su da se ljubav moćete dogoditi i u zrelijim godinama.

Glumac Harrison Ford nikad ne skriva koliko je sretan u braku sa svojom suprugom Calistom Flockhart, a posebne riječi posvetio joj je i na dodjeli Critic's Choice Awardsa na kojima je osvojio nagradu za dostignuće.

Prije izlaska na pozornicu, Calista i Ford su se poljubili, a on joj je na pozornici izrekao zahvalu.

"Želio bih zahvaliti svojoj divnoj ženi", rekao je dok mu se glas slamao.
''Ona me podržava kada trebam puno podrške, a ja trebam puno podrške.''

A svojim primjerom, ovaj par ruši i potvrđuje i rečenicu da za ljubav nisu bitne godine. Calista je od glumca mlađa 22 godine.

Pogledaji ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Celebrity Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Inače, Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, i to zahvaljujući njezinu lukavom planu. Naime, Calista ga je tada "slučajno" zalila pićem s namjerom da ga upozna, a odvažni potez joj se isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da je Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Potom su se vjenčali 2010. godine.

Zajedno su dobili sina Liama, a Harrison iz prva dva braka s bivšima Melissom Mathinson i Mary Maquardt ima još troje djece, Bena, Georgiju, Malcoma i Williarda.

Paparazzi ih u javnosti često uhvate dok se ljube ili grle, a ovakvu ljubav mnogi bi parovi poželjeli za sebe.

Podsjetimo, Harrison je tijekom svog života utjelovio legendarnog Indianu Jonesa, a i Calista se može pohvaliti ulogama u brojnim filmovima i serijama.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Cindrić i supruga Lara - 5 Luka Cindrić i supruga Lara - 1 Luka Cindrić i supruga Lara - 6 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić +15 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić Celebrity Rukometaš Luka Cindrić od srednje škole voli samozatajnu Laru, a na vjenčanju im je pravu feštu napravila naša poznata pjevačica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene