Imaju dvoje djece

Rukometaš Luka Cindrić od srednje škole voli samozatajnu Laru, a na vjenčanju im je pravu feštu napravila naša poznata pjevačica!

Luka Cindrić i supruga Lara - 4 Luka Cindrić i supruga Lara - 4 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Cindrić i supruga Lara - 5 Luka Cindrić i supruga Lara - 1 Luka Cindrić i supruga Lara - 6 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić - 11 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić - 10 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić - 9 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić - 8 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić - 7 +9 Vjenčanje Luke Cindrića i Lare Stipetić - 5 Galerija

Luka Cindrić jedan je od naših najuspješnijih rukometaša, a cijelo vrijeme velika podrška mu je supruga Lara s kojom se vjenčao 2022. godine.

Hrvatska rukometna reprezentacija pokušat će pobijediti Mađarsku i osvojiti bod za prolazak u polufinale Europskog rukometnog prvenstva, a jedan od ključnih igrača opet će biti Luka Cindrić koji za našu reprezentaciju igra već 10 godina.

Pogledaji ovo Hrvatska - Mađarska Ostali sportovi Hrvatska poražena od Mađarske i izgubila nadu u polufinale Europskog prvenstva!

No, Luka ne bi bio tako uspješan da uz sebe već dugo godina nema i svoju bolju polovicu koja mu je velika podrška, suprugu Laru.

Ljubav Luke i Lare traje još od srednjoškolskih dana, a Lara je također poznata ogulinska rukometašica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25)

2020. godine postali su roditelji malene djevojčice Alise, prošle godine rodio im se sinčić Rikard, a svoju su ljubav 2022. godine okrunili i brakom. Njihovo vjenčanje mediji su budno pratili, a okupljene goste na vjenčanju zabavljala je Maja Šuput koja je podijelila niz Instagram priča s vesele svadbe i prvi ples mladenaca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 Princeza Diana i John Travolta - 1 Princeza Diana i John Travolta - 2 +26 Princeza Diana i John Travolta - 3 Celebrity Princ Harry u prvom izlasku nakon vijesti o zdravstvenom stanju Kate i Charlesa, stručnjaci mu savjetuju: ''Bolje da sjedne na avion i ode u Britaniju...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +25 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala tijelo boginje u neobičnom badiću, možete li vjerovati da ima 51 godinu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene