savršen dan za njen dolazak!

Kći tragično preminulog avanurista je rodila pa je odala spol bebe i koje joj je ime dala u čast oca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći Stevea Irwina, Bindi Irwina dobila je kćer s mužem Chandlerom Powellom, a dali su joj ime Grace Warrior Irwin Powell. Na dan njezina rođenja je par proslavio i prvu godišnjicu braka.

Kći pokojnog zoologa i avanturista Stevea Irwina, Bindi Irwin (22) objavila je da su ona i suprug Chandler Powell (24) dobili kćerkicu, a otkrila je i njezino ime. 

Pogledaj i ovo Robert Irwin nevjerojatna slučajnost Sina tragično preminulog lovca na krokodile napala ista opasna životinja kao i oca, pogledajte prizore od kojih se ledi krv u žilama!

"25. ožujak 2021. Slavim dvije ljubavi u mom životu. Sretna prva godišnjica braka mom dragom mužu i dan rođenja našoj lijepo kćeri. Grace Warrior Irwin Powell. Naša graciozna ratnica je najljepše. Grace je dobila ime po mojoj prabaki i rođacima u Chandlerovoj obitelji još iz 1700-ih. Njezina srednja imena Warrior Irwin su u počast mom tati i njegovom naslijeđu najnevjerojatnije fondacije za zaštitu Wildlife Warrior. Njezino prezime je Powell i već ima tako divnu dušu kao njezin tata. Ne postoje riječi kojima mogu opisati beskonačnu količinu ljubav u našim srcima za našu slatku kćerkicu. Odabrala je savršen dan da se rodi i osjećamo se strahovito blagoslovljeni", napisala je Bindi pokraj fotografije na kojoj pozira s Chandlerom i bebom

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin)

Objava je prikupila više od milijun i 300 tisuća lajkova. Bindin brat Robert je također podijelio fotografiju male Grace i istaknuo da se raduje svojoj avanturi ujaka te da je malena odabrala dva najbolja roditelja na svijetu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography)

Inače, kći pokojnog avanturista je u kolovozu prošlog podijelila sretnu vijest o prinovi. "Beba Wildlife Warrior će se roditi 2021. Chandler i ja smo ponosni što možemo objaviti da očekujemo dijete. Čast nam je podijeliti ovaj poseban trenutak u našim životima s vama. Iako sam još u svom prvom tromjesečju, zaista želimo da budete dio našeg putovanja od početka našeg novog poglavlja. Nismo mogli dočekati da podijelimo ove vijesti dok ovo predivno malo biće postaje najvažniji dio našeg života. Vaša podrška nam puno znači. Molim vas, šaljite dobru energiju i molitve našoj maloj duši. Ljubav i svjetlost", napisala je Bindi koja je skupa sa suprugom pozirala držeći malu košulju.

Bindi je krenula stopama svog oca Stevea čija je smrt šokirala svijet. Naime, slavnog lovca na krokodile je ubila smrtonosna raža 4. rujna 2006. dok je ronio i snimao serijal "Najopasnije životinje u oceanu".

Osim kćeri Bindi Steveov put su slijedili i njegova supruga Terri i sin Robert, a prema pisanju stranih medija svi žive u u zoološkom vrtu u Australiji. Nastavili su i s radom Fondacija za zaštitu Steve Irwin Wildlife Warriors koju je pokojno zoolog osnovao 2002. sa ženom  radi uključivanja i obrazovanja drugih u zaštitu ozlijeđenih, ugroženih ili ugroženih divljih životinja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene