sve je zabrinula

Holivudska glumica koja je u Zagrebu srčano navijala za Vatrene javila se iz bolnice, svi se pitaju što joj se dogodilo

Kate Beckinsale Kate Beckinsale Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale - 1 +20 Kate Beckinsale - 2 Galerija

Kate Beckinsale, koja je jedno vrijeme zbog filma boravila u Zagrebu te je vjerno navijala za naše Vatrene, sada je završila u bolnici zbog nepoznatog razloga.

Glumica i model Kate Beckinsale u bolnici je zbog nepoznate bolesti, a u posjet joj je došao poseban posjetitelj. 

50-godišnja zvijezda "Pearl Harbora" na svom je Instagramu podijelila fotografiju kako leži u bolničkom krevetu, i to sa svojim pomerancem imena Myf

Glumica je bila odjevena u pidžamu s uzorkom pasa, a na sebi je imala svoju omiljenu crnu mašnu za kosu. 

Pogledaji ovo Kate Beckinsale - 4 Celebrity Članovi posade Croatia Airlinesa pohvalili su se fotkom s holivudskom glumicom koja je snimala film u Hrvatskoj!

Kate je imala flaster na ruci i bolničku traku na jednom zapešću dok je držala psa, a dan ranije posjetila ju je jedna od njezinih voljenih mačaka.

Naime, još nije otkrila zašto je hospitalizirana. 

Kate je u siječnju izgubila svog očuha Roya Battersbyja, koji je umro nakon što je pretrpio moždani udar i dok se u isto vrijeme borio s dva oblika raka.

Pogledaji ovo Kate Beckinsale Celebrity Holivudska ljepotica prošetala Zagrebom, za to je imala dobar razlog, a ispod tamnih naočala nije ju bilo lako prepoznati!

Glumica se također brine i za svoju majku Judy Loe koja ima znatne zdravstvene probleme.

Inače, Kate u akcijskom trileru koji se snimao u Zagrebu tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-e koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojega otetog muža. U vodećoj ulozi pridružuje joj se kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala "Anatomija jednog skandala" i "Obi-Wan Kenobi".

Pogledaji ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Zanimljivo je i to da je Kate do Zagreba putovala hrvatskom aviokompanijom te su se članovi posade fotografirali s njom u zrakoplovu, a tijekom Svjetskog prvenstva u Katru vjerno je bodrila i naše Vatrene. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Zorica Andrijašević Donna Zorica Andrijašević Donna Zorica Andrijašević Donna i Zoran Milanović Zorica Andrijašević Donna +30 Zorica Andrijašević Donna Nekad i sad Sjećate se Zorice Andrijašević Donne? Zgodna Makaranka neko je vrijeme nestala sa scene, a sada je pjevala pred predsjednikom Milanovićem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene